![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som práve absolvoval mojej skúšky a teším sa peknej dlhej letnej prestávke ... Napadlo ma, že prechod by bol dobrý nápad .... Currenlty som: Intel Core E8200 Duální 2,66 @ 3,6 GHz 4 GBS OCZ PC2-6400 RAM Sapphire ATI Radeon 4850 512mb MSI P35 Neo2-FR iP35 Mobo Tiež som kúpil nové 23inch monitora tak teď jsem 1x19in + 1x23in širokú S 2 monitory urobiť oveľa viac vecí naraz, takže som na potrebu upgradu. Môj rozpočet je £ 220 ($ 360). Myslel som, že víc ram a štyroch-jádrové procesory? Alebo snáď iný 4850? Prosím poradiť, Vďaka:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predpokladám, že 23 "je 1920x1200 alebo 1920x1080? A 4850 u res, že je to zápas, nahradí ju s 4890 a že by mal byť z hľadiska nákladov efektívny-upgrade.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH bych súhlasiť upgradovať grafickú kartu, a já bych také jediný sataII tvrdej driska prefably 10000 RPM práve pre váš operačný systém a programy, a to vám krát rýchlejší prístup k súborom a priečinkom a rýchlejšie prehliadanie na počítači. |
|
| |||
| |||
| I'd preskočiť na tomto disku Raptor. Žiadna skutočná potreba ho Raptor disky býva u väčšiny PC hardcore hráči, nemyslím si, že ten chlap chce spustiť Crysis na milión fps. Predpokladám, že od tej doby, kedy je prevádzkovanie 8200 a má overclocked to má Sata 2 HDD taky. Nedávna štúdia ukázala, vyhľadajte intervaly na 74GB oddiel na disku 1TB sú rýchlejšie, ako hľadať krát na Raptor taky. Do ísť sa poradiť uhlia, čo je 4890 vás prostredníctvom zaťaženia hry a 3D aplikácie pre dobré a zároveň si môžete urvat ešte jednu pre Crossfire, ak si to želajú. To by bolo najlepšie upgrade pre vás, 1GB pamäte pomôže haly zaťaženia pri vyšších rozlíšeniach. Tento procesor je v poriadku, a to najmä s tým přetaktování tak tam žiadne starosti. |
|
| |||
| |||
| YH Súhlasím s Razer Raptor na disk isnt naozaj dôležité, že na rýchlosť počítača, ak bude hra. Tiež by sa rozdiel v rýchlosti OS a rýchlosti prístupu k súborom a programom. |