![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло тхере, ја сам управо завршио моје испите и ја весели лијепа дуге летње паузе ... то ми се да се догодила надоградње био би добра идеја .... Цурренлты сам: Интел Е8200 Дуал Цоре 2,66 @ 3,6 ГХз ОЦЗ 4 ГБС ПЦ2-6400 РАМ-а Саппхире АТИ Радеон 4850 512МБ МСИ П35 Нео2-ФР иП35 мобо Такође сам купио нови монитор 23инцх сада сам 1кс19ин + 1кс23ин широка Имајући 2 монитора учинити далеко више ствари одједном, тако сам у потреба од надоградњу. Мој буџет £ 220 ($ 360). Сам мислио више РАМ меморије и Куад цоре? 4850, или можда неки други? Молимо вас саветовати, Хвала:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Претпостављам 23 "је 1920кс1200 или 1920кс1080? А 4850 ат рес да иде борба, замените је 4890, те да би требао бити најисплативије надоградњу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ых бих сложити надоградити графику картицу, а ја бих и једног сатаИИ хард дриск префаблы 10000 РПМ само за свој оперативни систем и програме и то ће вам дати пута бржи приступ датотекама и мапама и брже прегледање на рачунару. |
|
| |||
| |||
| Хтео прескочите на том Раптор погон. Нема стварне потребе за то, Раптор дискови имају тенденцију да се за већину хардцоре ПЦ играчима, ЈА донт 'мислити овај момак жели покренути Црысис на милион фпс. Претпостављам јер је покренут један 8200 и има оверцлоцкед то, он има 2 Сата ХДД превише. Недавна студија показала је да тражи пута на 74гб партиција од 1Тб се возити брже од времена тражити на Раптор превише. Да ли ићи са Царбонс савет, а 4890 ће вас кроз учитавање игара и 3Д аппс за добром приликом, можете дограбити један унакрсно ватра за ако тако желите. То би било најбоље за Вас надоградите, 1ГБ меморије ће помоћи пролише учитавања на вишим резолуцијама. Процесор је у реду, а посебно са оверцлоцк, тако да не брините се. |
|
| |||
| |||
| Ых Слажем се са погоном Раптор Разер је стварно није важно да се на брзину рачунара, осим ако су идући да буде гаминг. То би такође направити разлика у брзини у ОС и брзину приступа датотекама и програмима. |