![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я тільки-но закінчили іспити, і я розраховую на Nice довгої перерви влітку ... Мені прийшло в голову, що оновлення було б гарною ідеєю .... Currenlty у мене є: Intel Dual Core E8200 @ 2,66 ГГц 3,6 4 GBS OCZ PC2-6400 пам'яті Sapphire ATI Radeon 4850 512MB MSI P35 Neo2-FR iP35 плат Крім того, я купив новий 23inch монітор так, тепер у мене є 1x19in + 1x23in широкому З 2 моніторами я робити набагато більше речей одночасно тому я потребує оновлення. Мій бюджет становить £ 220 ($ 360). Я думав, більше оперативної пам'яті і Quad Core? Чи, можливо, інший 4850? Будь ласка, повідомте, Спасибо:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я припускаю, 23 "є 1920x1200 або 1920x1080? 4850 на що резолюція буде боротьба, замінити його на 4890, і що має бути найбільш економічно ефективний спосіб оновлення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh Я б погодився обновити відеокарту, і я хотів би також одним SATAII жорсткий drisk prefably 10000 об / хв тільки для Вашої операційної системи і програм, і це дасть вам швидке час доступу до файлів і папок і швидкого перегляду на комп'ютері. |
|
| |||
| |||
| Я б не показувати на цьому диску Raptor. Ні реальної необхідності для нього, Raptor дисків, як правило, для найбільш Hardcore PC геймерів, я не думаю, що цей хлопець хоче запустити Crysis в мільйон кадрів в секунду. Я вважаю, так як він працює і має 8200 розігнаний, він має 2 Sata HDD теж. Недавнє дослідження показало час пошуку на 74gb розбиття диска 1Tb швидше, ніж шукати рази Raptor теж. Ідіть до рекомендацій вугілля, 4890 побачать вас через навантаження іграх і 3D-додатків на досить довгий термін, можна захопити ще один для Crossfire, якщо того побажають. Це було б краще для вас оновлення, 1 Гб пам'яті, допоможе пролити навантаження при високій роздільній здатності. Процесор штрафу, особливо в тому, що розгін Тому не варто турбуватися там. |
|
| |||
| |||
| Yh Я згоден з Razer Raptor диска хіба що дійсно важливо для швидкодії комп'ютера, якщо ви не буде гри. Було б також зробити різницю у швидкості ОС та швидкість доступу до файлів і програм. |