![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имах много добри обличам за няколко месеца и това е, което се случи, когато тя почина. Така случайно един ден и аз на свой ред ми COMP нормално и екранът остава черен, не видно звуков преработка мога да чуя, и всичките струни са включени само глоба. Аз рестартиран я няколко пъти и накрая го признава за зареждане и отиде в Windows. Сега тя не го направи миналото черен екран. Не мога да стигна до настройка да не говорим виждам сортиране на зареждане до каквато. Чух, че може да е резултат от троянски вирус. Всеки помогна оценявам. |
|
| |||
| |||
| Виж, ако не можете да я стартирате от стартиращи CD, т.е. Linux distro от Linux Format.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dead Компютър - Няма сила на | pastordan | Общи Хардуер Чат | 9 | 27 Jan 2009 02:26 |
| Dead компютъра твърд диск вече вътре този компютър! | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 4 | 13 Сеп 2008 16:10 |
| Dead Компютърни | J0N | Общи Хардуер Чат | 6 | 17 април 2008 16:05 |
| Здравейте Здравейте! - Dead Компютърни | dilbert | Случаи & Power Доставки | 29 | 22 Юли 2007 05:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |