menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Počítač byl mrtvý měsíce, prosím, pomozte

Reply

Thread Nástroje
Old 29. června 2008, 13:25
Nový člen skupiny

Default Počítač byl mrtvý měsíce, prosím, pomozte

Měl jsem dobrý plošinu před několika měsíci a je to, co se stalo, když zemřel.

Tak namátkou jeden den jsem zase na můj comp normálně a obrazovka zůstala černá, žádný zjevný zvukového zpracování jsem mohl slyšet, a všechny kabely jsou zapojené v pohodě. I restartovány to několikrát a nakonec ji poznal naběhnout a odešel do oken.

Nyní to neznamená, že se v minulosti na černé obrazovce. Nemohu se dostat do nastavení natož vidět nějakou zavádením nahoru jakékoliv.

Slyšel jsem, že by mohly být výsledkem trojský virus.

Pomoc ocení.
Old 29. června 2008, 13:54
Dárce Skupina

Default Počítač byl mrtvý měsíce, prosím, pomozte

Uvidíme, jestli se můžete dostat do boot z boot CD, řekl Linux distro z Linux Format.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mrtvý Computer - No Power On pastordan Obecné Hardware Chat 9 27. leden 2009 02:26
Mrtvý PC pevný disk hned dovnitř tento počítač! chrismorris730 Obecné Hardware Chat 4 13. Září 2008 16:10
Mrtvý Počítačová J0N Obecné Hardware Chat 6 17. dubna 2008 16:05
Ahoj Ahoj! - Mrtvý Počítačová Dilbert Případy & Napájecí zdroje 29 22. července 2007 05:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.