![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Měl jsem dobrý plošinu před několika měsíci a je to, co se stalo, když zemřel. Tak namátkou jeden den jsem zase na můj comp normálně a obrazovka zůstala černá, žádný zjevný zvukového zpracování jsem mohl slyšet, a všechny kabely jsou zapojené v pohodě. I restartovány to několikrát a nakonec ji poznal naběhnout a odešel do oken. Nyní to neznamená, že se v minulosti na černé obrazovce. Nemohu se dostat do nastavení natož vidět nějakou zavádením nahoru jakékoliv. Slyšel jsem, že by mohly být výsledkem trojský virus. Pomoc ocení. |
|
| |||
| |||
| Uvidíme, jestli se můžete dostat do boot z boot CD, řekl Linux distro z Linux Format.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mrtvý Computer - No Power On | pastordan | Obecné Hardware Chat | 9 | 27. leden 2009 02:26 |
| Mrtvý PC pevný disk hned dovnitř tento počítač! | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 4 | 13. Září 2008 16:10 |
| Mrtvý Počítačová | J0N | Obecné Hardware Chat | 6 | 17. dubna 2008 16:05 |
| Ahoj Ahoj! - Mrtvý Počítačová | Dilbert | Případy & Napájecí zdroje | 29 | 22. července 2007 05:22 |
| Thread Nástroje | |
| |