μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Computer ήταν νεκρός εδώ και μήνες, παρακαλούμε να βοηθήσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29η Ιουν 2008, 13:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computer ήταν νεκρός εδώ και μήνες, παρακαλούμε να βοηθήσει

Είχα μια πολύ καλή εξέδρας πριν από μερικούς μήνες και αυτό είναι ό, τι συνέβη όταν πέθανε.

Έτσι, μία μέρα τυχαία σειρά μου comp κανονικά και η οθόνη έμεινε μαύρο, δεν διαπιστώνεται ακουστική επεξεργασία θα μπορούσα να ακούσω, και όλα τα καλώδια έχουν συνδεθεί μόνο ωραία. I επανεκκίνηση είναι μερικές φορές και τελικά θα αναγνωρίσει την εκκίνηση μέχρι και πήγε στο παράθυρα.

Τώρα, δεν καταφέρουν να περάσουν τη μαύρη οθόνη. Δεν μπορώ να πάρετε για να δείτε πόσο μάλλον setup οποιαδήποτε εκκίνηση μέχρι απολύτως.

Άκουσα ότι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός ιού Trojan.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Old 29η Ιουν 2008, 13:54
Ομάδα Δωρητών

Default Computer ήταν νεκρός εδώ και μήνες, παρακαλούμε να βοηθήσει

Δες αν μπορείς να την εκκινήσετε από ένα CD εκκίνησης, πω Linux distro από το Linux Format.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νεκρά Υπολογιστών - Δεν Power On pastordan Γενική Συζήτηση Hardware 9 27 Ιαν 2009 02:26
Νεκρά σκληρό δίσκο του υπολογιστή τώρα μέσα σε αυτό τον υπολογιστή! chrismorris730 Γενική Συζήτηση Hardware 4 13 Σεπ 2008 16:10
Νεκρά Υπολογιστών J0N Γενική Συζήτηση Hardware 6 17 Απρ 2008 16:05
Γεια σας Γεια σας! - Νεκροί Υπολογιστών Dilbert Θήκες & Τροφοδοτικά 29 22 Ιουλ 2007 05:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.