kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Számítógépes volt halott hónap, kérem, segítsen

Reply

Téma eszközök
Old Június 29 2008, 13:25
Új tag Csoport

Default Számítógépes volt halott hónap, kérem, segítsen

Volt egy nagyon jó kocsi néhány hónappal ezelőtt, és ez az, ami történt, amikor meghalt.

Tehát véletlenül egy nap viszont az én kötelező rendesen, és maradt a képernyő fekete, nem látható hallható feldolgozás hallottam, és a zsinór volt csatlakoztatva csak finom. ÉN restarted egy párszor, és végül elismerte, hogy az indító és elment ablakokat.

Most már nem teszi utóbbi a fekete képernyőt. Nem tudom beállítani nemhogy látni valamilyen indítást fel senkit.

Hallottam, ez lehet a következménye, hogy trójai vírus.

Any help appreciated.
Old Június 29 2008, 13:54
Donor Group

Default Számítógépes volt halott hónap, kérem, segítsen

Nézd meg lehet kapni indítása boot CD-t, mondjuk egy Linux distro a Linux Format.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dead Számítógép - No Power On pastordan Általános fémáru Chat 9 27. január 2009 02:26
Halott a PC merevlemezén most be ezen a számítógépen! chrismorris730 Általános fémáru Chat 4 13 Sep 2008 16:10
Dead Computer J0N Általános fémáru Chat 6 17. április 2008 16:05
Hello Hello! - Meghalt Computer Dilbert Cases & Power Supplies 29 22. július 2007 05:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.