мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Рачунар је мртав месецима, молим помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. јуни 2008, 13:25
Нови члан групе

Default Рачунар је мртав месецима, молим помоћ

Имала сам прилично добро опремити неколико месеци и то је оно што се догодило кад је умро.

Тако је случајно један дан сам скренути на мој цомп нормално и остао црни екран, нема звучних Опис обраду сам могао чути, а сви конопци су прикључена сасвим у реду. ЈА поново покретање то неколико пута и на крају је признао чизма сеттле и отишао за Уиндоус.

Сада то не чине га прошлости црни екран. Ја не могу доћи до сетуп а камоли видети било какав боотинг уп шта год.

Чула сам да би то могло бити резултат је тројански вирус.

Било каква помоћ добродошла.
Old 29. јуни 2008, 13:54
Донаторска Група

Default Рачунар је мртав месецима, молим помоћ

Погледајте ако можете добити то то чизма фром боот ЦД-а, рецимо Линукс дистро Линукс-из формату.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Деад Цомпутер - Не Поуер Он пастордан Генерал Хардуаре Цхат 9 27 јануар 2009 02:26
Деад ПЦ'с хард диск изнутра сада овом рачунару! цхрисморрис730 Генерал Хардуаре Цхат 4 13. сеп 2008 16:10
Деад Цомпутер Ј0Н Генерал Хардуаре Цхат 6 17 април 2008 16:05
Хало Хало! - Деад Цомпутер дилберт Цасес & Поуер Супплиес 29 22. јула 2007 05:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц