![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имала сам прилично добро опремити неколико месеци и то је оно што се догодило кад је умро. Тако је случајно један дан сам скренути на мој цомп нормално и остао црни екран, нема звучних Опис обраду сам могао чути, а сви конопци су прикључена сасвим у реду. ЈА поново покретање то неколико пута и на крају је признао чизма сеттле и отишао за Уиндоус. Сада то не чине га прошлости црни екран. Ја не могу доћи до сетуп а камоли видети било какав боотинг уп шта год. Чула сам да би то могло бити резултат је тројански вирус. Било каква помоћ добродошла. |
|
| |||
| |||
| Погледајте ако можете добити то то чизма фром боот ЦД-а, рецимо Линукс дистро Линукс-из формату.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Деад Цомпутер - Не Поуер Он | пастордан | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 27 јануар 2009 02:26 |
| Деад ПЦ'с хард диск изнутра сада овом рачунару! | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 13. сеп 2008 16:10 |
| Деад Цомпутер | Ј0Н | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 17 април 2008 16:05 |
| Хало Хало! - Деад Цомпутер | дилберт | Цасес & Поуер Супплиес | 29 | 22. јула 2007 05:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |