![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене була дуже гарна установка кілька місяців тому, і це те, що сталося, коли він помер. Таким випадковим в один прекрасний день я переходжу на мій Comp нормально і екран залишався чорним, без всяких видимих звукова обробка я чув, і всі мотузки були підключені лише штрафом. Я перезапуску його кілька разів і, нарешті, визнали завантаження і підійшов до вікон. Тепер це не робить його минуле чорний екран. Я не можу встановити не кажучи вже побачити будь-яку завантаження до би там не було. Я чув, це може бути результатом троянський вірус. Будь-яка допомога оцінили. |
|
| |||
| |||
| Див якщо ви можете отримати його для завантаження з завантажувального CD, наприклад дистрибутивів Linux від Linux Format.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мертвий комп'ютер - ніяка сила на | pastordan | Генеральний обладнання чат | 9 | 27 січня 2009 02:26 |
| Мертві жорсткому диску ПК тепер всередині цього комп'ютера! | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 4 | 13 вересня 2008 16:10 |
| Мертві Комп'ютерні | J0N | Генеральний обладнання чат | 6 | 17 квітня 2008 16:05 |
| Hello Hello! - Мертве Комп'ютерні | Dilbert | Справа & блоки живлення | 29 | 22 липня 2007 05:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |