менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютерні був мертвий протягом декількох місяців, будь ласка, допоможіть

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 червня 2008, 13:25
Нові члени групи

Default Комп'ютерні був мертвий протягом декількох місяців, будь ласка, допоможіть

У мене була дуже гарна установка кілька місяців тому, і це те, що сталося, коли він помер.

Таким випадковим в один прекрасний день я переходжу на мій Comp нормально і екран залишався чорним, без всяких видимих звукова обробка я чув, і всі мотузки були підключені лише штрафом. Я перезапуску його кілька разів і, нарешті, визнали завантаження і підійшов до вікон.

Тепер це не робить його минуле чорний екран. Я не можу встановити не кажучи вже побачити будь-яку завантаження до би там не було.

Я чув, це може бути результатом троянський вірус.

Будь-яка допомога оцінили.
Old 29 червня 2008, 13:54
Донор групи

Default Комп'ютерні був мертвий протягом декількох місяців, будь ласка, допоможіть

Див якщо ви можете отримати його для завантаження з завантажувального CD, наприклад дистрибутивів Linux від Linux Format.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мертвий комп'ютер - ніяка сила на pastordan Генеральний обладнання чат 9 27 січня 2009 02:26
Мертві жорсткому диску ПК тепер всередині цього комп'ютера! chrismorris730 Генеральний обладнання чат 4 13 вересня 2008 16:10
Мертві Комп'ютерні J0N Генеральний обладнання чат 6 17 квітня 2008 16:05
Hello Hello! - Мертве Комп'ютерні Dilbert Справа & блоки живлення 29 22 липня 2007 05:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.