μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:35
Ομάδα Δωρητών

Default Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό;

Μπορεί κάποιος να μου το σημείο ένα καλό ενημερωμένο οδηγό υπολογιστή κτίριο. Im τόσο νέα τεχνική δεν είναι πολύ πάνω από δύο.

CG

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:11
Διαχειριστής Ομάδα

Υπάρχει ένα άρθρο σε μας και οδηγοί τμήμα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:46
Ομάδα Δωρητών

AAH βρήκα. Κοίταξα στο παρελθόν, αλλά δεν τους στη δεύτερη σελίδα και έκανε μια αναζήτηση και τίποτα δεν ήρθε. Χάρη Dave.

CG
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2007, 13:25
Ομάδα Δωρητών

Η εν λόγω οδηγός δεν είναι αυτό που αναζητούν im. Θέλω μία που θα με βοηθήσει pick εξαρτήματα και τι να αναζητήσουν σε ορισμένα πράγματα, όπως και ότι οι μητρικές πλακέτες.

CG
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2007, 17:42
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτά είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, αλλά οι παρακάτω σύνδεσμοι μπορεί να βοηθήσει.

http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_...sing_the_parts
http://www.mysuperpc.com/

Νομίζω ότι οι περισσότεροι οδηγοί θα σας πει πώς σωματικά θέσει τα μέρη μαζί, αλλά αναγκαστικά συνηθίζει να σας δώσουμε πολύ συμβουλές σε ό, τι αφορά την επιλογή των τμημάτων. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι

1. μητρικές κάρτες, cpu κτλ αλλαγή της τόσο συχνά
2. Εξαρτάται από το τι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή για παιχνίδια, παρακολουθώντας ταινίες, εργασίας, κλπ
3. προϋπολογισμούς των λαών μπορεί να ποικίλλει ευρέως

Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσει. Ορισμένες ιστοσελίδες μαζί «βέλτιστης bang for the buck" συστήματα. Αυτά είναι βασικά οι συστάσεις της ιστοσελίδας για το καλύτερο σημερινό σύστημα σύστημα (δηλαδή να χρησιμοποιείται η τελευταία τμήματα) σε λογική τιμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό ως πρώτη pointing. Ένα ζευγάρι των τόπων που εξέτασαν οι παρακάτω:

http://www.extremetech.com/article2/...2144892, 00.asp
http://www.silentpcreview.com/article698-page1.html

Δεύτερον, μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες για την επιλογή του κάθε μέρους. κάτω είναι μια μητρική πλακέτα οδηγό:

http://www.tomshardware.com/2006/07/...ard_selection/

Η προσέγγιση αυτή λαμβάνει πλέον την έρευνα, αλλά να σας δίνει πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Τέλος, αφού έχετε μια ιδέα για τα μέρη που θέλετε και στη συνέχεια περιηγηθείτε κάποια φόρα για να δούμε τι κάνουν οι άνθρωποι είναι παρατηρήσεις σχετικά με συγκεκριμένα τμήματα (δείτε χρήστη σχόλια για πράγματα όπως newegg.com πολύ). Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια νέα νήμα σας με σκοπό τα μέρη και να τους ανθρώπους να σχολιάσουν. Βρήκα αυτό το χρήσιμο αν θέλετε να σας κρατήσει επικεντρώνεται στην χρήση του. Για παράδειγμα, άνθρωποι που εκτρέφονται, μου έλεγαν ότι θα χρειαζόταν την 8800 κάρτα βίντεο, αλλά δεν είμαι gamer γι 'αυτό δεν το έκανε. μερικοί άνθρωποι έκαναν δίνει καλές συμβουλές συνιστώντας άλλες επιλογές. Αγόρασα ένα 8600 κάρτα στο τέλος και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 17:31
Ομάδα Δωρητών

THANKS CYBERSPACEGENIE!

Πολύ χρήσιμο post. Θα πάρω μια ματιά στα links που im αύριο θα κρεβάτι στο ένα λεπτό, αλλά ακούγεται σαν τη im τι αναζητάτε! : D

Ευχαριστώ και πάλι!

CG
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 18:16
Ομάδα Δωρητών

THANKS CYBERSPACEGENIE!

Πολύ χρήσιμο post. Θα πάρω μια ματιά στα links που im αύριο θα κρεβάτι στο ένα λεπτό, αλλά ακούγεται σαν τη im τι αναζητάτε! : D

Ευχαριστώ και πάλι!

CG
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 33 26 Νοεμβρίου 2009 10:31
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 18 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28
Πολύ αργό υπολογιστή, Ακολούθησε Οδηγός, απόσπαση Logs koolfilter Virus, Spyware & Ασφάλεια 11 18 Φεβ 2009 00:28
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 67 24 Οκτ 2008 14:51
Κτίριο Πληροφορικής και οδηγός αγοράς FISHKING Γενική Συζήτηση Hardware 2 11 Νοε 2007 09:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.