kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Számítógép Build Guide?

Reply

Téma eszközök
Old 4. Sep 2007, 10:35
Donor Group

Default Számítógép Build Guide?

Tud valaki pont jó nekem, hogy korszerű számítógépes építési útmutatót. Im új, ezért nem is több, mint a technikai sem.

CG

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Old 4. Sep 2007, 12:11
Administrator Group

Van még egy a mi cikket és útmutatók részben.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. Sep 2007, 12:46
Donor Group

aah én találtam ki. Megnéztem az előtt, de nem a második oldalra, és nem a keresés, és semmi sem jött be. Köszönöm Dave.

CG
Old 4. Sep 2007, 13:25
Donor Group

Ez az útmutató nem mi im keres. Azt akarom, hogy az egyik segít nekem Pick alkatrészek, és mit kell keresni bizonyos dolgok, mint például Alaplapok és hogy.

CG
Old 4. Sep 2007, 17:42
Donor Group

Nem vagyok biztos benne, hogy ezek mit keresnek, de az alábbi linkek is segíthetnek.

http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_...sing_the_parts
http://www.mysuperpc.com/

Azt gondolom, a legtöbb útmutatók megmondja, hogyan fizikailag, hogy a részek egymáshoz, de szokás feltétlenül adjak tanácsot a részek kiválasztására. Ennek fő oka

1. Alaplapok, CPU's etc változások oly gyakran
2. Attól függ, hogy mit fog használni a számítógépet, a játékok, filmek figyeli, munka, stb
3. Költségvetési népek nagy eltéréseket mutathat

Két dolog, amit tehetünk, hogy segítsen. Egyes weboldalak össze legjobb bumm a Buck rendszereket. Ezek alapvetően a weboldal ajánlása szerint a legjobb jelenlegi rendszer rendszer (vagyis a legújabb rész) áron. Ezzel, mint a mutatott. Pár webhelyé néztem a következők:

http://www.extremetech.com/article2/...2144892, 00.asp
http://www.silentpcreview.com/article698-page1.html

Másodszor is keresni útmutatók választotta annak minden egyes részét. Az alábbiakban egy alaplap útmutató:

http://www.tomshardware.com/2006/07/...ard_selection/

Ez a megközelítés egy hosszabb kutatási adja tovább, de a jelenlegi információk.

Végül, ha van egy ötletem a kívánt részeket, majd néhány számítógép surf fórumok mi észrevételeit az emberek, különösen a mintegy részek (nézd meg a felhasználói megjegyzések a dolgok, mint newegg.com is). is egy új téma és a tervezett részeket és kap, hogy az emberek comment. Azt találta, hogy ez hasznos, bár el kell összpontosítani, hogy a saját használatra készült. Például, az emberek tartani mondja nekem, hogy szükség van egy 8800 videokártya, de nem vagyok egy gamer úgyhogy nem. néhány ember nem ad jó tanácsot ajánlotta más lehetőségeket. Vettem egy 8600-kártyát a végén, és nagyon boldog vagyok vele.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old 5. Szeptember 2007, 17:31
Donor Group

THANKS CYBERSPACEGENIE!

Nagyon hasznos hozzászólás. Én is egy pillantást a kapcsolatokat, mint holnap im lefekvés egy percet, de úgy hangzik, mint a mi im keres! : D

Köszönet újra!

CG
Old 5. Szeptember 2007, 18:16
Donor Group

THANKS CYBERSPACEGENIE!

Nagyon hasznos hozzászólás. Én is egy pillantást a kapcsolatokat, mint holnap im lefekvés egy percet, de úgy hangzik, mint a mi im keres! : D

Köszönet újra!

CG
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ajánlott számítógép-alkatrészek Guide # 5 - Olvasd el mielőtt elküldöd Carbon Általános fémáru Chat 32 Tegnap 21:14
Ajánlott számítógép alkatrészek Guide # 4 - Olvasás előtt Posting Carbon Általános fémáru Chat 18 Szeptember 18, 2009 23:28
Nagyon lassú gép, majd útmutató Posting naplók koolfilter Vírus, kémprogram és biztonság 11 18. február 2009 00:28
Ajánlott számítógép alkatrészek útmutató Carbon Általános fémáru Chat 67 24. október 2008 14:51
Számítógép építése és vásárlási útmutató fishking Általános fémáru Chat 2 11. november 2007 09:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.