mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer Build Ghidul?

Reply

Thread Tools
Old 4a Sep 2007, 10:35
Grupul de donator

Default Computer Build Ghidul?

Poate cineva să-mi un punct de bine până la data de computer construirea ghid. Im noi deci nu prea tehnic, fie peste.

CG

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 4a Sep 2007, 12:11
Administrator Group

Nu este un articol în noastre şi ghidurile secţiune.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 4a Sep 2007, 12:46
Grupul de donator

Aah l-am găsit. M-am uitat în faţa lor, dar nu la cea de-a doua şi a făcut o pagină de căutare şi nimic nu a venit. Mersi Dave.

CG
Old 4a Sep 2007, 13:25
Grupul de donator

Acest ghid nu este important ceea ce caută. Vreau unul care va ajuta-ma aleg componentele şi ce să caute în anumite lucruri ca şi faptul că Placi de baza.

CG
Old 4a Sep 2007, 17:42
Grupul de donator

Nu sunt sigur dacă acestea sunt ceea ce căutaţi, dar link-urile de mai jos poate ajuta.

http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_...sing_the_parts
http://www.mysuperpc.com/

Cred că cele mai multe ghiduri va spune cum fizic pune părţi împreună, dar obiceiul neapărat să vă mult de consiliere în ceea ce priveşte piesele de selecţie. Aceasta este în principal din cauza

1. Placi de baza, procesoare, etc schimba atât de des
2. Aceasta depinde de ceea ce aveţi de gând să folosească computerul pentru, jocuri, vizionarea filmelor, de lucru, etc
3. popoare bugetele poate varia pe scară largă

Există două lucruri pe care le puteţi face pentru a ajuta. Unele site-uri web pune împreună "cel mai bun magnetică pentru banii Dumneavoastră" sisteme. Acestea sunt, practic site-ul web al recomandări pentru cel mai bun sistem de sistemul actual (de exemplu, utilizând cele mai recente piese) la un preţ rezonabil. Puteţi folosi acest lucru ca pe o incepand de indicare. Un cuplu de site-uri care m-am uitat la sunt de mai jos:

http://www.extremetech.com/article2/...2144892, 00.asp
http://www.silentpcreview.com/article698-page1.html

În al doilea rând, puteţi uita de ghiduri pentru a alege fiecare parte. de mai jos este o placa de bază ghid:

http://www.tomshardware.com/2006/07/...ard_selection/

Această abordare are o cercetare, dar mai mult timp pentru a vă oferă mai multe informaţii curente.

În cele din urmă, o dată ce au o idee de piese pe care îl doriţi, apoi naviga unele forumuri de computer pentru a vedea ce comentarii fac oamenii despre anumite părţi (uita-te la comentarii utilizator de pe lucruri ca newegg.com prea). Puteţi, de asemenea, începe o nouă şirul cu dvs. destinate pieselor şi a lua oameni pentru a comenta. Am găsit asta utile deşi aveţi nevoie pentru a ţine concentrat pe dvs. de folosire. De exemplu, oamenii păstrează spune-mi că am nevoie de o placă video 8800, dar nu sunt un gamer deci nu am. unii oameni nu da un sfat bun care recomandă alte opţiuni. Am cumparat o carte de 8600 în cele din urmă, şi sunt foarte fericit cu ea.

Sistemul meu: The Elephant

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600
Plăci de bază:
Asus P5K-E/Wi-fi
Memorie RAM:
2GB pirat XMS
Placă grafică (e):
Asus EN8600GT Silent
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Samsung HD501
Optical Drive (e):
ASUS DRW-1814BLT
Cauza / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Răcire:
Thermalright Ultra-120 extremă
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Sistem de operare (e):
Windows Vista Home Premium
Old 5a Sep 2007, 17:31
Grupul de donator

THANKS CYBERSPACEGENIE!

Foarte util post. Voi avea o privire pe link-urile de mâine ca im de culcare într-un minut, dar suna ca sa im ce caut! : D

Mulţumesc încă o dată!

CG
Old 5a Sep 2007, 18:16
Grupul de donator

THANKS CYBERSPACEGENIE!

Foarte util post. Voi avea o privire pe link-urile de mâine ca im de culcare într-un minut, dar suna ca sa im ce caut! : D

Mulţumesc încă o dată!

CG
Reply

Register

Marcaje