![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли неко покажите ми да добро рачунар ажурни згради водич. Им нови па не превише технички над оба.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту је један члан у нашој и водичи одељку.
| |||
| |||
| Аах Нашао сам га. Гледам у своје пре, али не и на другој страни и учинио претраге и ништа не изађе. Хвала Даве. ЦГ |
|
| |||
| |||
| Тај водич није оно што им тражите. Желим да онај који ће ми помоћи да одаберете компоненте и шта да тражи у неким стварима као матичним плочама и да. ЦГ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не сигуран ако они су оно што тражите, али су у наставку линкови мај помоћ.
хттп://ен.уикибоокс.орг/уики/Хоу_То_...синг_тхе_партс хттп://ууу.мысуперпц.цом/ Мислим да већина водичи рећи ће вам како да ставим физички делови заједно али навика неопходно вам дати пуно савета у погледу одабира делова. То је углавном због тога што 1. Матичне плоче, ЦПУ'с етц мењати тако често 2. То зависи о томе које ћете користити за рачунара, игре, гледање филмова, рад, итд 3. народа буџетима мај увелико варирају Постоје две ствари које можете учинити како би помогли. Неке уеб странице саставити 'најбољи прасак за упасти' системи. Ове уеб странице су у основи препоруке за најбољи тренутни систем система (нпр. коришћењем најновијих делова) на разумну цену. Можете да користите ово као полазну шиљење. Пар уеб странице које сам гледао су у наставку: хттп://ууу.екстреметецх.цом/артицле2/...2144892, 00.асп хттп://ууу.силентпцревиеу.цом/артицле698-паге1.хтмл Друго можете потражити водиче за избор сваког дела. Испод је матична плоча водич: хттп://ууу.томсхардуаре.цом/2006/07/...ард_селецтион/ Овај приступ има дуже истраживање него вам даје више актуелне информације. Коначно једном имате идеју о деловима који желите, а затим неке сурф рачунару форуме да видим шта људи чине коментаре о одређеним деловима (погледати коментаре корисника на ствари као неуегг.цом превише). Такође можете започети нови тхреад са својим делови намењени људе да те добити коментар. Открио сам овај користан иако морате држати фокусиране на вашем коришћењу. На пример, људи држе говоре ми да сам потребан један 8800 видео цард, али ја нисам играч на тај начин ЈА није '. неким људима није добар савет да да препоруку за друге опције. Купио сам 8600 картицу на крају и сам врло срећан с то. Мы Сыстем: Тхе слон
|
|
| |||
| |||
| ЦЫБЕРСПАЦЕГЕНИЕ ХВАЛА! Врло користан пост. Ја ћу погледати линкове сутра јер им идући у кревет у минуту, али звучи као оно што им својим тражите! : Д Тханкс агаин! ЦГ |
|
| |||
| |||
| ЦЫБЕРСПАЦЕГЕНИЕ ХВАЛА! Врло користан пост. Ја ћу погледати линкове сутра јер им идући у кревет у минуту, али звучи као оно што им својим тражите! : Д Тханкс агаин! ЦГ |