![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, В близко бъдеще смятам да имате компютър (или малки lappie или десктопа), която е винаги на, както за обслужващи цели (например поща или интернет, който е възможно), а също така и бърз достъп до "чист. Въпреки това, се чувствам малко по съвест на факта, че сметките на електроенергия ще нагоре, така че това, което е най-енергийно ефективни 2GHz COMP? Нямам нищо напротив, ако това е lappie, или група от компоненти, само доколкото това е гадно е най-малката сума на сок! Наздраве и на всички |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен там няма да бъде много по между всички машини, нищо не струва тревожно около $ $ $ мъдри все пак.
| |||
| |||
| Това е странно, аз чух, че новите 45nm чипове консумират по-малко енергия, и знам, че сам интегрирани Gfx = по-малка мощност твърде ... Да не ви казвам, че не я засяга, че много? Аз не четат статистиката, така че честно казано не знам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както каза Дейв, вие вероятно няма да видите много на разлика в сметките на електроенергия. Но ако сте наистина иска да спаси власт, взема 250-300W PSU, сделка 45nm като 8200 и микро-ATX дънна платка с борда графика (като това). Ако всичко това ще бъде много тих, и тъй като това е малка, може да си го навсякъде. Твърдо състояние, ако можете да си го позволим, както е добре, това ще помогне за сървър нещата и да бъдат по-енергийно-ефективни и тихи. Разбира се, това може да е малко spendy, че се опитвате да запазите на електроенергия бонове;) Моето предложение е, вместо да се купи по-големи от втора ръка и да го използвате като ваш сървър.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Колко струва на енергийните разходи на компютър, който ... | браво | Случаи & Power Доставки | 7 | 12 Jan 2009 13:37 |
| Svchost.exe използват голямо количество RAM? | d0od | Windows операционни системи | 10 | 19 май 2008 г. 13:39 |
| Компютърна Основи - PC Компоненти обяснено | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 21 | 20 февруари 2008 год. 22:21 |
| Ниска енергийна компютър изисква. | Атлет | Общи Хардуер Чат | 1 | 18 Jan 2008 08:57 |
| Отърви се от или намаляване на размера на реклами. | B! LL | Общността Новини & Чат | 22 | 5-и парламентарен Дек 2007 09:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |