![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, V blízké budoucnosti mám v plánu mít počítač (buď lappie nebo malé ploše), že to vždycky tak, jak slouží účelům (např. mail nebo web, pravděpodobné), a také rychlý přístup k 'net. Nicméně, cítím se trochu svědomí skutečnost, že účty za elektřinu jdou nahoru, takže to, co je energeticky nejúčinnější 2GHz comp? Mi nevadí, pokud je to lappie nebo skupiny složek, stejně tak dlouho, jak to smrdí nejmenší množství šťávy! Nazdraví jednu a všechny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li být upřímný, je tam nebude moc mezi všemi stroji, co stojí za to se nemusíte bát $ $ $ moudří tak.
| |||
| |||
| To je divné, slyšel jsem, že nové 45nm čipy spotřebováno méně energie, a já vím, já sám, že integrovaný GFX = nižší spotřebu příliš ... Ty říkáš, že to nemá vliv na to, že moc? I didn't číst statistiky, tak upřímně neznám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobně jako Dave řekl, že jste pravděpodobně vidět velká část rozdílu ve vyúčtování elektřiny. Ale pokud jste opravdu hledali na úspory energie, drapák na 250-300W PSU, a smlouvat 45nm jako 8200 a micro-ATX základní deska s grafikou na palubě (např. toto). Kdyby nic jiného, že budete mnohem klidnější, a protože je to malá, můžete ji přilepit kdekoliv. Solid State když si to mohou dovolit a také to napomůže k serveru a být tak více energie-účinný a tišší. Samozřejmě by to mohlo být trochu spendy pro snaží ušetřit na elektřině poukázky;) Můj návrh je, aby místo koupit starší z druhé ruky a použít jej jako váš server.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kolik je energie náklady na kus, že ... | bravo | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 12. ledna 2009 13:37 |
| Svchost.exe použití velkého množství paměti RAM? | d0od | Operační systémy Windows | 10 | 19. května 2008 13:39 |
| Základy počítačové - PC komponenty Explained | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 21 | 20. února 2008 22:21 |
| Nízká spotřeba energie, počítač nepotřebujete. | Milenec | Obecné Hardware Chat | 1 | 18. leden 2008 08:57 |
| Zbavit nebo snížit množství reklam. | B! Ll | Společenství Novinky a chat | 22 | 5. prosince 2007 09:04 |
| Thread Nástroje | |
| |