μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Υπολογιστών (συστατικά) που χρησιμοποιούν το ελάχιστο ποσό της ενέργειας;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 02:42
Μέλος Ομάδα

Default Υπολογιστών (συστατικά) που χρησιμοποιούν το ελάχιστο ποσό της ενέργειας;

Γεια σας παιδιά,

Στο εγγύς μέλλον, θα ήθελα να έχουμε ένα πρόγραμμα υπολογιστή (είτε μικρό lappie ή desktop) που είναι για πάντα, τόσο για σκοπούς που εξυπηρετούν (όπως mail ή web, πιθανόν), όπως επίσης και γρήγορη πρόσβαση στην «καθαρή.

Ωστόσο, αισθάνομαι λίγο συνείδηση του γεγονότος ότι τα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας θα αυξηθεί μέχρι και, ναι, ποια είναι η πλέον ενεργειακά αποδοτική 2GHz comp; Δεν με ενοχλεί αν είναι ένα lappie, ή μια ομάδα στοιχείων, μόνο εφόσον αυτό είναι χάλια, το ελάχιστο ποσό των χυμών!

Στην υγειά σου και όλα τα
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 04:26
Διαχειριστής Ομάδα

Default Υπολογιστών (συστατικά) που χρησιμοποιούν το ελάχιστο ποσό της ενέργειας;

Για να είμαι ειλικρινής δεν πρόκειται να είναι πολύ μεταξύ όλων των μηχανών, τίποτα δεν αξίζει να ανησυχούμε για $ $ $ φρόνιμο ούτως ή άλλως.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 04:30
Μέλος Ομάδα

Αυτό είναι παράξενο, άκουσα ότι το νέο τσιπ 45nm καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια, και γνωρίζω τον εαυτό μου ότι η ολοκληρωμένη Gfx = πολύ μικρότερη ισχύ ...

Θέλετε να πείτε ότι δεν επηρεάζει το γεγονός ότι πολύ; Δεν διαβάσει τα στατιστικά στοιχεία, γι 'αυτό, ειλικρινά δεν ξέρω
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 04:53
Ομάδα Δωρητών

Όπως είπε ο Dave, είστε πολύ πιθανό να δούμε μια διαφορά των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Όμως, εάν είστε πραγματικά θέλει να εξοικονομήσετε ενέργεια, πιάσε ένα 250-300W PSU, οι ευκαιρίες 45nm όπως το 8200 και ένα micro-ATX μητρική πλακέτα με εποχούμενη γραφικών (όπως αυτό). Αν υπάρχει κάτι που θα είναι πολύ πιο ήσυχο, και δεδομένου ότι είναι μικρό, μπορείτε να κολλήσει πουθενά. Στερεάς κατάστασης, εάν μπορεί να πληρώσει και αυτός, αυτό θα βοηθήσει για διακομιστή πράγματα και να είναι πιο αποδοτική από ενεργειακή άποψη και λιγότερο θορυβώδεις.

Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι λίγο spendy για να προσπαθήσουμε να σώσουμε για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος?) Η πρότασή μου είναι, αντί να αγοράσετε ένα μεγάλα μεταχειρισμένα και το χρησιμοποιούν ως διακομιστή σας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πόσο είναι το ενεργειακό κόστος ενός υπολογιστή που ... μπράβο Θήκες & Τροφοδοτικά 7 12 Ιαν 2009 13:37
Svchost.exe χρησιμοποιώντας μεγάλο μέγεθος της μνήμης RAM; d0od Λειτουργικά συστήματα Windows 10 19 Μαΐου 2008 13:39
Computer Basics - PC Components Επεξήγηση cheesepuff Γενική Συζήτηση Hardware 21 20 Φεβ 2008 22:21
Χαμηλή ενέργεια υπολογιστή που απαιτείται. Jock Γενική Συζήτηση Hardware 1 18 Ιαν 2008 08:57
Απαλλαγείτε από τη μείωση ή την ποσότητα των διαφημίσεων. B! Ll Κοινότητας Νέα & Chat 22 5 Δεκ. 2007 09:04
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.