manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer (komponenti) koji koriste najmanje količinu energije?

Reply

Thread Tools
Old 8. veljače 2008, 02:42
Member Group

Default Computer (komponenti) koji koriste najmanje količinu energije?

Hi momački,

U bliskoj budućnosti, I plan to imati računalo (ili male lappie ili desktop) koja je uvijek na obje za posluživanje svrhe (npr. mail ili web, vjerojatno), a također i kao brzi pristup na net.

Međutim, osjećam se malo savjesti na činjenicu da su računi za struju uzlazio, stoga što je najviše energije učinkovita 2GHz comp? Nemam ništa protiv ako je to lappie, ili grupe komponenata, kao čeznuti kao Internet sisanje najmanji iznos od soka!

Živjeli sve i svašta
Old 8. veljače 2008, 04:26
Administrator Group

Da budem iskren nema idući u biti mnogo između svih strojeva, ništa vrijedno brige o $ $ $ mudri anyway.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. veljače 2008, 04:30
Member Group

To je čudno, ja čuo da je novi 45nm čipovima konzumira manje energije, a ja znam da ja osobno integriranim Gfx = manje energije previše ...

Govoreći: "Jesi li ti to ne utječe na to da je puno? Nisam pročitao statistika, tako da sam iskreno ne znam
Old 8. veljače 2008, 04:53
Donatorska Grupa

Dave Kao rekao, da ste vjerojatno neće vidjeti mnogo razlika u struju računa. Ali, ako ste obličje to stvarno ste vlast, zgrabite 250-300W PSU, a cjenjkanje 45nm poput 8200 i mikro ATX matična ploča sa onboard grafiku (poput ova). Ako ništa to će biti puno quieter, i jer je mala, mogli staviti ga nigdje. Solid State ako si možete priuštiti to kao dobro, ovo će pomoći poslužitelju stvari i biti više energija-efikasan i quieter.

Naravno, to može biti malo spendy za pokušavaju uštedjeti na struju zapisi;) Moj prijedlog je da umjesto toga kupiti polovno starije i koristiti ga kao svoj poslužitelj.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kolika je energija trošak PC to ... bravo Cases & Power Supplies 7 12 siječanj 2009 13:37
Svchost.exe koriste velike količine RAM-a? d0od Windows Operating Systems 10 19. svibanj 2008 13:39
Basics Computer - PC Komponente Objašnjenje cheesepuff General Hardware Chat 21 20. veljača 2008 22:21
Niska energija računalu potrebno. Jock General Hardware Chat 1 18 siječanj 2008 08:57
Eliminirati ili smanjiti količina reklama. B! Ll Community News & Chat 22 5. prosinac 2007 09:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.