kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Computer (alkatrészek), hogy használja a legkevesebb energia mennyisége?

Reply

Téma eszközök
Old Február 8, 2008, 02:42
Csoport tagja

Default Computer (alkatrészek), hogy használja a legkevesebb energia mennyisége?

Hi guys,

A közeljövőben azt tervezem, hogy a számítógépes (vagy kis lappie vagy asztali), hogy mindig az, mind a célra szolgáló (mint mail, web, valószínű), és a gyors hozzáférést a "net.

Azonban úgy érzem, kissé a lelkiismeret, hogy a villamosenergia-számlák fogják fel, hogy mi a leginkább energiahatékony 2GHz kötelező? Nem bánom, ha ez egy lappie, vagy az összetevők egy csoportjára, csak addig, amíg a szar a legkevésbé gyümölcslé!

Cheers, és az összes
Old Február 8, 2008, 04:26
Administrator Group

Default Computer (alkatrészek), hogy használja a legkevesebb energia mennyisége?

Hogy őszinte legyek ott nem lesz sok az összes gép, nem érdemes aggasztó körülbelül $ $ $ bölcs anyway.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 8, 2008, 04:30
Csoport tagja

Ez furcsa, hallottam, hogy az új 45nm-chipek kevesebb energiát fogyasztanak, és tudom, magam is, hogy az integrált Gfx = kevesebb energiát is ...

Azt mondod, ez nem befolyásolja, hogy mennyi? Én nem olvastam a statisztikát, így tényleg nem tudom
Old Február 8, 2008, 04:53
Donor Group

Mint Dave azt mondta, akkor valószínű, hogy sok a különbség a villany. De ha tényleg arra, hogy energiát takarítson meg, ragadd meg a 250-300W tápegység, az üzlet 45nm, mint a 8200 és a micro-ATX alaplap A fedélzeti grafika (mint e). Ha valamit meg lesz egy csomó csendesebb, és mivel ez a kis, akkor kibír sehova. Szilárd állapotban, ha rá is, ez segíti a szerver cucc és energiatakarékosabb és csendesebb.

Természetesen ez is egy kicsit spendy hogy megpróbálta menteni a villamosenergia-számlák;) My javaslatot, hogy inkább vegyél egy régebbi használt, és ez, mint a szerveren.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.