![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, בעתיד הקרוב, אני מתכנן לעשות במחשב (או שולחן עבודה קטן או lappie) זה תמיד, גם לשרת מטרות (כמו אינטרנט או דואר, סביר להניח), וכן גם גישה מהירה 'נטו. עם זאת, אני מרגיש קצת את המצפון של העובדה חשבונות החשמל הם הולכים למעלה, אז מה את האנרגיה היעילה ביותר 2GHz comp? לא אכפת לי אם זהו lappie, או קבוצה של רכיבים, רק כל עוד זה מבאס, הסכום הנמוך ביותר של מיץ! לחיים וכל אחד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למען האמת יש לא הולך להיות הרבה בין כל המכונות, שום דבר לא שווה לדאוג $ $ $ חכם בכל מקרה.
| |||
| |||
| זה מוזר, כי שמעתי את הצ 'יפס החדש 45nm נצרכות פחות כוח, ואני מכיר את עצמי, כי משולבת Gfx = פחות מדי כוח ... אתה אומר את זה זה לא משפיע כל כך הרבה? אני לא קורא את הסטטיסטיקה, אז אני באמת לא יודע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו דייב אמר, אתה רואה שלא הרבה הבדל של חשבונות החשמל. אבל אם אתה באמת מסתכל על מנת לחסוך בצריכת חשמל, לתפוס של 250-300W PSU, הסכם 45nm כמו 8200 ו מיקרו-ATX עם לוח האם onboard גרפיקה (כמו זה). אם דבר זה יהיה הרבה שקט, ומאז זה קטן, אתה יכול לתקוע אותו בכל מקום. מצב מוצק, אם אתה יכול להרשות לעצמו את זה גם, זה יעזור עבור שרת דברים ולהיות יותר באנרגיה יעיל שקטה. כמובן, זה עלול להיות קצת spendy עבור מנסה לשמור על חשבונות חשמל;) ההצעה שלי היא במקום לקנות משומש ישן יותר ולהשתמש בה את השרת.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה עולה עלות האנרגיה של המחשב, כי ... | בראבו | מקרים & ספקי כוח | 7 | 12th ינואר 2009 13:37 |
| היישום Svchost.exe באמצעות כמות גדולה של זיכרון RAM? | d0od | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 19th May 2008 13:39 |
| יסודות המחשב - רכיבי המחשב הסביר | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 21 | ה -20 פברואר 2008 22:21 |
| אנרגיה נמוכה המחשב הנדרש. | Jock | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 18 ינואר 2008 08:57 |
| תיפטרי או להקטין את כמות מידע בלבד. | ב! Ll | קהילה חדשות וצ 'אטים | 22 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 09:04 |
| שרשרת כלים | |
| |