![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Netolimoje ateityje, aš planuoju turėti kompiuterį (arba mažos lappie ar stalinis) tai visuomet, ir tarnauti tikslams (pvz., paštu ar internete, tikriausiai), taip pat kaip greitą prieigą prie 'neto. Tačiau, manau, šiek tiek sąžinės, kad elektros energiją einame, tai, kas labiausiai energiją 2GHz comp? I don't mind, jei ji lappie arba komponentų grupei, tik tol, kol ji sucks bent suma sulčių! Cheers vienas ir visi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būti sąžiningas nėra bus daug tarp visų mašinų, nieko verta nerimauti dėl $ $ $ Išminčius anyway.
| |||
| |||
| Tai keista, aš girdėjau, kad nauja 45 nanometrų lustų suvartoti mažiau energijos, ir aš žinau save, kad integruota grafika = mažiau galios per ... Nori pasakyti jis neturi įtakos tai, kad daug? Nesu skaityti statistiką, kad aš nuoširdžiai nežinau |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip sako Dave, jūs vargu pamatyti daug elektros energijos sąskaitų skirtumas. Bet jei jūs tikrai ieškote, siekiant taupyti energiją, paimdavo 250-300W PSU, sandėris kaip 45 nanometrų 8.200 ir Micro-ATX plokštės su borto grafika (kaip tai). Jei kas nors tai bus daug tyliau, ir kadangi ji yra maža, galima klijuoti bet kur. Kietojo, jei galite sau tai leisti, kaip gerai, kad tai padės serveriui stuff ir labiau energiją taupančių ir tyliau. Žinoma, tai gali būti mažai spendy už norint sutaupyti elektros energiją;) Mano pasiūlymas yra pirkti, o ne vyresnio amžiaus Secondhand ir naudoti jį kaip savo serveryje.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|