![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys,
Kas tuvākajā nākotnē es plānoju būt dators (vai nu nelielu lappie vai galda), kas ir vienmēr, gan kalpo mērķiem (piemēram, pasta vai web, iespējamās), un arī kā ātru piekļuvi "net. Tomēr, man šķiet nedaudz sirdsapziņa par to, ka elektrības rēķini iet uz augšu, lai to, kas ir enerģētiski visefektīvākā 2GHz comp? Man nav nekas, ja tas lappie vai sastāvdaļu grupas, tāpat vien tas sucks vismazāko sulas! Cheers viens un visiem |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja godīgi nav būs daudz starp visām mašīnām, nekas vērts neuztraucoties par $ $ $ gudrs anyway.
|
|||
|
|||
|
Tas ir dīvaini, es dzirdēju, ka jaunā 45nm mikroshēmas patērē mazāk enerģijas, un es zinu pats, ka integrētā gfx = mazāk enerģijas pārāk ...
Vai Jūs sakāt, tā neietekmē to, ka daudz? I didn't lasīt statistiku, tāpēc es godīgi nezinu |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tāpat kā Dave teica, jūs nevarētu redzēt lielu atšķirību elektrības rēķini. Bet, ja jūs tiešām vēlas saglabāt varu, greifers 250-300W PSU, 45nm kaulēties, piemēram, 8.200 un mikro ATX mātesplati ar borta grafiku (piemēram, this). Ja kaut tas būs daudz klusāka, un kopš tā ir maza, jūs varētu stick it visur. Cietvielas, ja varat to atļauties, kā arī tas palīdzēs servera stuff un ir energoefektīvākas un klusāku.
Protams, tas varētu būt nedaudz spendy lai mēģina ietaupīt uz elektrības rēķinu;) Mans ieteikums ir to vietā iegādāties vecākiem secondhand un izmantot to kā jūsu serveri.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|