mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer (componente) care folosesc cel mai puţin cantitatea de energie?

Reply

Thread Tools
Old 8 februarie 2008, 02:42
Grupul de stat

Salut baieti,

În viitorul apropiat, am planul de a avea un calculator (fie lappie mici sau de birou), care este mereu pe, atât pentru servirea scopuri (cum ar fi mail sau web, probabil), şi, de asemenea, ca un acces rapid la "net.

Cu toate acestea, ma simt un pic de conştiinţă de faptul că facturile de energie electrică se duc în sus, astfel încât ceea ce este cel mai eficient de energie 2GHz comp? Nu am nimic împotrivă dacă este o lappie, sau un grup de componente, doar atâta timp cât se suge puţin cantitatea de suc!

Noroc unu şi toate
Old 8 februarie 2008, 04:26
Administrator Group

Pentru a fi sincer acolo nu va fi mult dintre toate masinile, nimic nu vă faceţi griji în valoare de $ $ $ înţelept oricum.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 8 februarie 2008, 04:30
Grupul de stat

Asta e ciudat, am auzit că noul 45nm chips-uri consumă mai puţină energie, şi eu ştiu că integrate Gfx = putere mai puţin prea ...

Vrei să spui că nu îl afectează atât de mult? Eu nu am citit statisticile, aşa că am sincer nu stiu
Old 8 februarie 2008, 04:53
Grupul de donator

Ca Dave spus, esti probabil pentru a vedea de mult de o diferenţă în facturile de energie electrică. Dar dacă sunteţi foarte căutaţi pentru a economisi energie, ia un 250-300W PSU, 45nm ca o afacere de 8200 şi un micro-ATX cu placa de bază la bord grafica (cum ar fi acest lucru). Dacă ceva îl vom fi mult mai liniştită, şi pentru că sunt mici, ai putea lipi-o nicaieri. Solid State dacă-l pot permite, de asemenea, acest lucru va ajuta pentru server de lucruri şi să fie mai eficiente energetic şi mai liniştită.

Desigur, aceasta ar putea fi un pic spendy pentru încercarea de a salva de pe facturile de energie electrică;) sugestia mea este de a cumpara un loc mai în vârstă uzat şi să-l utilizaţi ca server.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.