![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, V blízkej budúcnosti mám v pláne mať počítač (buď lappie alebo malej ploche), že to vždycky tak, ako slúži účely (napr. mail alebo web, pravdepodobné), ako aj rýchly prístup k 'net. Napriek tomu, cítim sa trochu svedomia skutočnosť, že účty za elektrinu idú hore, takže to, čo je energeticky najúčinnejšie 2GHz comp? Mi nevadí, ak je to lappie alebo skupiny zložiek, rovnako tak dlho, ako to smrdí najmenšie množstvo šťavy! Nazdraví jednu a všetky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný, je tam nebude moc medzi všetkými strojmi, čo stojí za to sa nemusíte báť $ $ $ múdri tak.
| |||
| |||
| To je divné, počul som, že nové 45nm čipy spotrebuje menej energie, a já vím, já sám, že integrovaný GFX = nižšiu spotrebu príliš ... Ty hovoríš, že to nemá vplyv na to, že moc? I didn't čítaj štatistiky, tak úprimne nepoznám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobne ako Dave povedal, že ste pravdepodobne vidieť veľká časť rozdielu vo vyúčtovanie elektriny. Ale ak ste naozaj hľadali na úspory energie, drapák na 250-300W PSU, a zjednávať 45nm ako 8200 a micro-ATX základná doska s grafikou na palube (napr. toto). Keby nič iného, že budete oveľa pokojnejšia, a pretože je to malá, môžete ju prilepiť kdekoľvek. Solid State keď si to môžu dovoliť a aj to pomôže k serveru a tak byť viac energie-účinný a tichšie. Samozrejme by to mohlo byť trochu spend pre snažia ušetriť na elektrine poukážky;) Môj návrh je, aby miesto kúpiť starší z druhej ruky a použiť ho ako váš server.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Koľko je energia náklady na kus, že ... | bravo | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 12. januára 2009 13:37 |
| Svchost.exe použitie veľkého množstva pamäte RAM? | d0od | Operačné systémy Windows | 10 | 19. mája 2008 13:39 |
| Základy počítačovej - PC komponenty Explained | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 21 | 20. februára 2008 22:21 |
| Nízka spotreba energie, počítač nepotrebujete. | Milenec | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 18. január 2008 08:57 |
| Zbaviť alebo znížiť množstvo reklám. | B! Ll | Spoločenstva Novinky a chat | 22 | 5. decembra 2007 09:04 |
| Thread Tools | |
| |