![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, Yakın bir gelecekte, ben (ya küçük lappie veya masaüstü) bu her zaman bir bilgisayara sahip, gerek posta veya web olasılıkla () gibi amaçlarla hizmet için ve ayrıca Net 'hızlı bir erişim olarak planlıyoruz. Ancak, aslında elektrik faturalarını, ne en enerji verimli 2GHz Zorunlu's çıkma konusunda biraz vicdan hissediyorum? Eğer bir lappie veya bileşenleri bir grup, sadece sürece bu suyu en az miktarda berbat's I don't mind! Şerefe bir ve bütün |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok fazla tüm makineler arasında, hiçbir şey $ $ $ akıllıca hakkında zaten endişe değer olacak değil dürüst olmak gerekirse.
| |||
| |||
| Bu garip's, bu yeni 45nm yongaları daha az güç tüketimi duydum ve kendimi bu entegre Gfx = az güç de biliyorum ... Bunu bu kadar etkilemez söylüyorsun? Ben, bu yüzden gerçekten bilmiyorum istatistikler okumak didn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave gibi, fazla elektrik faturalarını bir fark görmek mümkün olduğunuzu söyledi. Ama eğer gerçekten güç tasarrufu için, bir 250-300W PSU yakala, bu 8200 ve Teknede grafik (gibi bir mikro-ATX anakart gibi bir pazarlık 45nm arıyorsanız Bu). Çok sessiz olacak bir şey ve o zamandan beri bu küçük olursa, size her yerde kalmak olabilir. Katı devlet eğer de Ödeyebileceğinizden, bu sunucu şeyler için yardımcı olacak ve daha enerji verimli ve sessiz olun. Elbette, bu elektrik faturalarını tasarruf çalıştığınız için biraz spendy olabilir;) Benim önerim yerine büyük ikinci satın almak ve sunucu olarak kullanmaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |