менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютер (компоненти), які використовують мінімальну кількість енергії?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 лютого 2008, 02:42
Член групи

Default Комп'ютер (компоненти), які використовують мінімальну кількість енергії?

Привіт хлопці,

У найближчому майбутньому я планую мати комп'ютер (або малим lappie або настільний), яка завжди, обидві для обслуговування мети (наприклад, пошти або Інтернету, швидше за все), а також як швидкого доступу до "чистим.

Тим не менше, я відчуваю себе трохи совісті той факт, що рахунки за електрику зростають, так що найбільш енергетично ефективним 2GHz Comp? Я не заперечую, якщо це lappie або групу компонентів, тільки поки вона смокче найменшу кількість соку!

Cheers всіх і кожного
Old 8 лютого 2008, 04:26
Адміністратор групи

Default Комп'ютер (компоненти), які використовують мінімальну кількість енергії?

Щоб бути чесним там не збирається бути набагато між усіма машинами, нічого не варто турбуватися про $ $ $ мудрий в будь-якому випадку.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 лютого 2008, 04:30
Член групи

Це дивно, я чув, що нових 45-нм чіпів споживається менше енергії, і я сам знаю, що комплексний Gfx = менше енергії, теж ...

Ви хочете сказати, це не впливає, що багато? Я не читав статистику, тому я чесно не знаю
Old 8 лютого 2008, 04:53
Донор групи

Як говорить Дейв, ви навряд чи настільки вже помітно різницю в рахунку за електрику. Але якщо ви дійсно прагнуть зберегти владу, захопити 250-300W PSU, угода 45nm, як 8200 і Micro-ATX материнських плат з вбудованою графікою (наприклад, Це). У всякому разі це буде набагато тихіше, і оскільки він маленький, ви можете поставити його в будь-якому місці. Твердотільні Якщо ви можете собі це дозволити, а це допоможе для сервера речі і бути більш енергоефективні і тихіше.

Звичайно, це може бути мало для spendy намагаючись заощадити на електрику;) Моя пропозиція замість цього купити старий дорослих і використовувати його в якості сервера.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Скільки енергії вартості ПК, що ... Браво Справа & блоки живлення 7 12 січня 2009 13:37
SVCHOST.exe використання великого обсягу ОЗП? d0od Операційні системи Windows 10 19 травня 2008 13:39
Комп'ютерні Основи - Компоненти ПК Роз'яснення cheesepuff Генеральний обладнання чат 21 20 лютого 2008 22:21
Низьке споживання комп'ютера потрібно. Джок Генеральний обладнання чат 1 18 січня 2008 08:57
Позбутися або зменшити кількість рекламних оголошень. B! LL Community News & чат 22 5 грудня 2007 09:04
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.