![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, У найближчому майбутньому я планую мати комп'ютер (або малим lappie або настільний), яка завжди, обидві для обслуговування мети (наприклад, пошти або Інтернету, швидше за все), а також як швидкого доступу до "чистим. Тим не менше, я відчуваю себе трохи совісті той факт, що рахунки за електрику зростають, так що найбільш енергетично ефективним 2GHz Comp? Я не заперечую, якщо це lappie або групу компонентів, тільки поки вона смокче найменшу кількість соку! Cheers всіх і кожного |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб бути чесним там не збирається бути набагато між усіма машинами, нічого не варто турбуватися про $ $ $ мудрий в будь-якому випадку.
| |||
| |||
| Це дивно, я чув, що нових 45-нм чіпів споживається менше енергії, і я сам знаю, що комплексний Gfx = менше енергії, теж ... Ви хочете сказати, це не впливає, що багато? Я не читав статистику, тому я чесно не знаю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як говорить Дейв, ви навряд чи настільки вже помітно різницю в рахунку за електрику. Але якщо ви дійсно прагнуть зберегти владу, захопити 250-300W PSU, угода 45nm, як 8200 і Micro-ATX материнських плат з вбудованою графікою (наприклад, Це). У всякому разі це буде набагато тихіше, і оскільки він маленький, ви можете поставити його в будь-якому місці. Твердотільні Якщо ви можете собі це дозволити, а це допоможе для сервера речі і бути більш енергоефективні і тихіше. Звичайно, це може бути мало для spendy намагаючись заощадити на електрику;) Моя пропозиція замість цього купити старий дорослих і використовувати його в якості сервера.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Скільки енергії вартості ПК, що ... | Браво | Справа & блоки живлення | 7 | 12 січня 2009 13:37 |
| SVCHOST.exe використання великого обсягу ОЗП? | d0od | Операційні системи Windows | 10 | 19 травня 2008 13:39 |
| Комп'ютерні Основи - Компоненти ПК Роз'яснення | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 21 | 20 лютого 2008 22:21 |
| Низьке споживання комп'ютера потрібно. | Джок | Генеральний обладнання чат | 1 | 18 січня 2008 08:57 |
| Позбутися або зменшити кількість рекламних оголошень. | B! LL | Community News & чат | 22 | 5 грудня 2007 09:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |