по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Компютърна грешка

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 1-ви февруари 2008, 07:05
Новите държави Група

Default Компютърна грешка

хей аз пра направи новия си компютър и добре Първо трябва да натиснете бутона CMOS предвидена за моя компютър, за да започнете или иначе тя приучавам проекта Не знам защо му харесва, и второ от всички, когато започна да го след компютъра брои нагоре овена тя ми каза, че това

162 - система опции не е

и тогава, когато натиснете F1 за да запазите настройките (който трябва да направи всеки и стартиране на компютъра) тя ме изпраща едно съобщение, което казва

219 - ECC памет модул открит. ECC модули не се поддържа за тази платформа

Моля от помощ ще бъде оценена аз съм нов за това, за Уверете се, приятно и благодаря ти =)
Old 1-ви февруари 2008, 07:07
Администратор Група

Не съм сигурен какво е CMOS бутон е?

А на втория въпрос изглежда имаш ECC регистрирани RAM и дънната платка не поддържа това.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1-ви февруари 2008, 07:20
Новите държави Група

Ей, ами аз имам тази на майка борда

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R

и този овен Мислех те са съвместими, но имат поглед

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R

и бутон нещо> <Im съжалявам взех диво предполагам, но един бутон от батерията болни опитам да намеря снимка на него
Old 26-ти януари 2009, 22:16
Новите държави Група

Имам същия проблем ... Какво направи е да се поправи?
Old 27-ми януари, 2009, 02:29
Администратор Група

Моля започнете нова тема подробно твоя индивидуален проблем, тя помага на всички участващи помагат един на друг.
Closed Thread

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Защо съм аз получавам Kernel32.dll за грешка, когато стартирате компютъра? looufa Windows операционни системи 4 23rd Апр 2009 15:15
Нов компютър няма да заредите OS Махни Грешка bblk03 Windows операционни системи 1 4 ноември 2008 16:53
Моят компютър е възстановила от сериозна грешка днес awhle316 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 24 20 Октомври, 2008 16:40
Компютър е възстановила от сериозна грешка jamo777 Windows операционни системи 4 7 октомври 2008 07:54
Компютърна продължава да умира, няма съобщения за грешка monki Общи Хардуер Чат 7 12 Март 2008 13:22
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc