![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| хей аз пра направи новия си компютър и добре Първо трябва да натиснете бутона CMOS предвидена за моя компютър, за да започнете или иначе тя приучавам проекта Не знам защо му харесва, и второ от всички, когато започна да го след компютъра брои нагоре овена тя ми каза, че това 162 - система опции не е и тогава, когато натиснете F1 за да запазите настройките (който трябва да направи всеки и стартиране на компютъра) тя ме изпраща едно съобщение, което казва 219 - ECC памет модул открит. ECC модули не се поддържа за тази платформа Моля от помощ ще бъде оценена аз съм нов за това, за Уверете се, приятно и благодаря ти =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен какво е CMOS бутон е?
| |||
| |||
| Ей, ами аз имам тази на майка борда http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R и този овен Мислех те са съвместими, но имат поглед http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R и бутон нещо> <Im съжалявам взех диво предполагам, но един бутон от батерията болни опитам да намеря снимка на него |
|
| |||
| |||
| Имам същия проблем ... Какво направи е да се поправи? |
|
| |||
| |||
| Моля започнете нова тема подробно твоя индивидуален проблем, тя помага на всички участващи помагат един на друг. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо съм аз получавам Kernel32.dll за грешка, когато стартирате компютъра? | looufa | Windows операционни системи | 4 | 23rd Апр 2009 15:15 |
| Нов компютър няма да заредите OS Махни Грешка | bblk03 | Windows операционни системи | 1 | 4 ноември 2008 16:53 |
| Моят компютър е възстановила от сериозна грешка днес | awhle316 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 24 | 20 Октомври, 2008 16:40 |
| Компютър е възстановила от сериозна грешка | jamo777 | Windows операционни системи | 4 | 7 октомври 2008 07:54 |
| Компютърна продължава да умира, няма съобщения за грешка | monki | Общи Хардуер Чат | 7 | 12 Март 2008 13:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |