μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Computer σφάλμα

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 07:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computer σφάλμα

hey i jus γίνει το νέο μου υπολογιστή και καλά πρώτα off i πρέπει να πατήσετε το κουμπί ΚΟΑ προβλέπει για τον υπολογιστή μου για να ξεκινήσετε ή αλλιώς θα αρχίσει wont i dunno γιατί το πω έτσι, και η δεύτερη από όλους όταν θ αρχίσει το πάνω, αφού ο υπολογιστής μετράει μέχρι το RAM μου λέει ότι αυτό το

162 - σύστημα επιλογών που δεν

και στη συνέχεια, όταν θ πατήστε το πλήκτρο F1 για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις (που πρέπει να κάνω κάθε i εκκίνηση του υπολογιστή) να μου στείλει ένα μήνυμα που λέει ότι

219 - ECC μνήμη ενότητα που διαπιστώθηκαν. ECC ενότητες δεν υποστηρίζεται σε αυτή την πλατφόρμα

Παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί είμαι νέος σε αυτό το τόσο παρακαλούμε να είναι ωραία και σας ευχαριστώ =)
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 07:07
Διαχειριστής Ομάδα

Default Computer σφάλμα

Δεν είστε σίγουροι τι CMOS κουμπί;

Αλλά για το δεύτερο θέμα μοιάζει έχεις ECC RAM καταχωρηθεί και τη μητρική πλακέτα δεν την υποστηρίζει.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 07:20
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computer σφάλμα

Γεια σου, αλλά έχω αυτή την μητρική του σκάφους

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R

ram και αυτό που σκέφτηκα ήταν συμβατά αλλά ρίξτε μια ματιά

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R

και το κουμπί πράγμα> <im συγγνώμη Πήρα ένα άγριο μαντέψει αλλά το ένα κουμπί από τη μπαταρία της κακής προσπαθήσει να βρει μια εικόνα του
Old 26 Γενάρη 2009, 22:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computer σφάλμα

Έχω το ίδιο πρόβλημα ... Τι κάνατε για να το διορθώσω;
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 02:29
Διαχειριστής Ομάδα

Default Computer σφάλμα

Παρακαλείσθε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα λεπτομερώς σου επιμέρους πρόβλημα, βοηθά όλους τους εμπλεκόμενους βοηθούν ο ένας τον άλλο.
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γιατί λαμβάνω ένα Kernel32.dll λάθους, όταν η εκκίνηση του υπολογιστή; looufa Λειτουργικά συστήματα Windows 4 23 Απρ 2009 15:15
Νέο υπολογιστή δεν θα φορτωθεί OS Get Σφάλμα bblk03 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 4η Νοεμβρίου 2008 16:53
Ο υπολογιστής μου έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα σήμερα awhle316 Virus, Spyware & Ασφάλεια 24 20 Οκτ 2008 16:40
Υπολογιστών έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα jamo777 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 7 Οκτ 2008 07:54
Computer διατηρεί πεθαίνουν, δεν διαπιστώθηκε κανένα λάθος μηνύματα monki Γενική Συζήτηση Hardware 7 12 Μαρ 2008 13:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.