![]() |
|
| |||
| |||
| hey i jus γίνει το νέο μου υπολογιστή και καλά πρώτα off i πρέπει να πατήσετε το κουμπί ΚΟΑ προβλέπει για τον υπολογιστή μου για να ξεκινήσετε ή αλλιώς θα αρχίσει wont i dunno γιατί το πω έτσι, και η δεύτερη από όλους όταν θ αρχίσει το πάνω, αφού ο υπολογιστής μετράει μέχρι το RAM μου λέει ότι αυτό το 162 - σύστημα επιλογών που δεν και στη συνέχεια, όταν θ πατήστε το πλήκτρο F1 για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις (που πρέπει να κάνω κάθε i εκκίνηση του υπολογιστή) να μου στείλει ένα μήνυμα που λέει ότι 219 - ECC μνήμη ενότητα που διαπιστώθηκαν. ECC ενότητες δεν υποστηρίζεται σε αυτή την πλατφόρμα Παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί είμαι νέος σε αυτό το τόσο παρακαλούμε να είναι ωραία και σας ευχαριστώ =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είστε σίγουροι τι CMOS κουμπί;
| |||
| |||
| Γεια σου, αλλά έχω αυτή την μητρική του σκάφους http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R ram και αυτό που σκέφτηκα ήταν συμβατά αλλά ρίξτε μια ματιά http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R και το κουμπί πράγμα> <im συγγνώμη Πήρα ένα άγριο μαντέψει αλλά το ένα κουμπί από τη μπαταρία της κακής προσπαθήσει να βρει μια εικόνα του |
|
| |||
| |||
| Έχω το ίδιο πρόβλημα ... Τι κάνατε για να το διορθώσω; |
|
| |||
| |||
| Παρακαλείσθε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα λεπτομερώς σου επιμέρους πρόβλημα, βοηθά όλους τους εμπλεκόμενους βοηθούν ο ένας τον άλλο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί λαμβάνω ένα Kernel32.dll λάθους, όταν η εκκίνηση του υπολογιστή; | looufa | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 23 Απρ 2009 15:15 |
| Νέο υπολογιστή δεν θα φορτωθεί OS Get Σφάλμα | bblk03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Νοεμβρίου 2008 16:53 |
| Ο υπολογιστής μου έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα σήμερα | awhle316 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 24 | 20 Οκτ 2008 16:40 |
| Υπολογιστών έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα | jamo777 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 7 Οκτ 2008 07:54 |
| Computer διατηρεί πεθαίνουν, δεν διαπιστώθηκε κανένα λάθος μηνύματα | monki | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 12 Μαρ 2008 13:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |