manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer grešku

Closed Thread

Thread Tools
Old 1. veljače 2008, 07:05
Novi član grupe

Default Computer grešku

hej i pravda su moja nova računala i svega moram CMOS pritisnite dugme za dolje moj računalo za pokretanje inače to navika start I dunno zašto njegova slično, a druga za sve kad sam ga nakon što pokrenete računalo broji up RAM Internet reći mene ovaj

162 - sustav opcija nije postavljena

i onda kad sam pritisnuti F1 da biste spremili postavke (koje sam učiniti sve i pokrenuti računalo) šalje mi je još jedna poruka koja kaže

219 - ecc memorija modul otkrivena. Ecc modula nije podržano na ovoj platformi

Molimo Vas da bilo koji pomoć bi bilo poštovati sam novi u ovom pa molimo vas da se lijepo i hvala vam =)
Old 1. veljače 2008, 07:07
Administrator Group

Default Computer grešku

Niste sigurni što CMOS gumb?

Ali na drugom pitanju izgleda imaš ecc registrirani RAM i vaša matična ploča ne podržava ga.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1. veljače 2008, 07:20
Novi član grupe

Default Computer grešku

hej, i ja je dobio ovaj majka pansion

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R

i ovaj ram mislio sam da su kompatibilni, ali imaju pogled

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R

i gumb stvar> <im žao mi je divlja pogodak, ali njegova gumb po bateriju bolestan pokušati pronaći slike od njega
Old 26 siječanj 2009, 22:16
Novi član grupe

Default Computer grešku

JA je dobio jednak problem ... Što vam je činiti da to popraviti?
Old 27 siječanj 2009, 02:29
Administrator Group

Default Computer grešku

Molimo započeti novu temu detaljno tvoj pojedinačnih problema, pomaže svima koji su uključeni pomoći jedni drugima.
Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Zašto mi uzimajući Kernel32.dll Greška kad sam pokrenuti računalo? looufa Windows Operating Systems 4 23. travanj 2009 15:15
Novo računalo neće učitati OS Get Greška bblk03 Windows Operating Systems 1 4. studeni 2008 16:53
Moje računalo ima oporavio od ozbiljne pogreške danas awhle316 Virus, Spyware i sigurnost 24 20. listopad 2008 16:40
Računalo se oporavio od ozbiljne pogreške jamo777 Windows Operating Systems 4 7. listopad 2008 07:54
Computer drži umire, nema poruke o pogrešci monki General Hardware Chat 7 12. ožujak 2008 13:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.