![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej i pravda su moja nova računala i svega moram CMOS pritisnite dugme za dolje moj računalo za pokretanje inače to navika start I dunno zašto njegova slično, a druga za sve kad sam ga nakon što pokrenete računalo broji up RAM Internet reći mene ovaj 162 - sustav opcija nije postavljena i onda kad sam pritisnuti F1 da biste spremili postavke (koje sam učiniti sve i pokrenuti računalo) šalje mi je još jedna poruka koja kaže 219 - ecc memorija modul otkrivena. Ecc modula nije podržano na ovoj platformi Molimo Vas da bilo koji pomoć bi bilo poštovati sam novi u ovom pa molimo vas da se lijepo i hvala vam =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niste sigurni što CMOS gumb?
| |||
| |||
| hej, i ja je dobio ovaj majka pansion http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R i ovaj ram mislio sam da su kompatibilni, ali imaju pogled http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R i gumb stvar> <im žao mi je divlja pogodak, ali njegova gumb po bateriju bolestan pokušati pronaći slike od njega |
|
| |||
| |||
| JA je dobio jednak problem ... Što vam je činiti da to popraviti? |
|
| |||
| |||
| Molimo započeti novu temu detaljno tvoj pojedinačnih problema, pomaže svima koji su uključeni pomoći jedni drugima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zašto mi uzimajući Kernel32.dll Greška kad sam pokrenuti računalo? | looufa | Windows Operating Systems | 4 | 23. travanj 2009 15:15 |
| Novo računalo neće učitati OS Get Greška | bblk03 | Windows Operating Systems | 1 | 4. studeni 2008 16:53 |
| Moje računalo ima oporavio od ozbiljne pogreške danas | awhle316 | Virus, Spyware i sigurnost | 24 | 20. listopad 2008 16:40 |
| Računalo se oporavio od ozbiljne pogreške | jamo777 | Windows Operating Systems | 4 | 7. listopad 2008 07:54 |
| Computer drži umire, nema poruke o pogrešci | monki | General Hardware Chat | 7 | 12. ožujak 2008 13:22 |
| Thread Tools | |
| |