kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Számítógépes hiba

Closed Thread

Téma eszközök
Old Február 1, 2008, 07:05
Új tag Csoport

Default Számítógépes hiba

hey i jus tenni az új számítógépet, és először is le van nyomja meg a gombot CMOS le a számítógépet elindítani, vagy ez szokás kezdeni Nem tudom, hogy miért így, és a második is, amikor indítás után a számítógép számít fel a ram azt mondta, ez

162 - rendszer nem határoz meg az Opciók

majd nyomjuk meg az F1, ha menteni a beállításokat (amit meg kell tennünk everytime i beindításához számítógép) küldött nekem egy üzenetet, amely azt mondja,

219 - ECC memória modul észlelhető. ECC modulok nem támogatott ezen a platformon

Kérjük, minden segítséget lenne méltányol én új e így kérjük, legyen kedves és köszönöm =)
Old Február 1, 2008, 07:07
Administrator Group

Nem biztos benne, mi az a CMOS gomb?

De a második kérdés külleme van regisztrált ECC RAM és a alaplap nem támogatja azt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 1, 2008, 07:20
Új tag Csoport

Hé, jól van ez az anya fórumon

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R

és ez a ram Azt hittem kompatibilis, de még egy pillantást

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R

és a gomb dolog> <im sorry én egy vad, de hiszem, hogy egy gombot az akkumulátor rossz próbál találni egy képet róla
Old Január 26, 2009, 22:16
Új tag Csoport

I got the same problem ... Mit csináltál megjavítani?
Old Január 27, 2009, 02:29
Administrator Group

Kérem, nyisson egy új témát részletező öné egyedi probléma, ez segít az összes érintett segítenek egymásnak.
Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Miért kapok egy Kernel32.dll hiba, amikor elindítja a számítógépet? looufa A Windows operációs rendszerek 4 23. április 2009 15:15
Új számítógép nem teher OS Get Hiba bblk03 A Windows operációs rendszerek 1 4. november 2008 16:53
A számítógép már felépült súlyos hiba ma awhle316 Vírus, kémprogram és biztonság 24 20. október 2008 16:40
Számítógép felépült súlyos hiba jamo777 A Windows operációs rendszerek 4 7. október 2008 07:54
Számítógép tartja haldoklik, nincs hiba üzenetek monki Általános fémáru Chat 7 12. március 2008 13:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.