![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hey i jus tenni az új számítógépet, és először is le van nyomja meg a gombot CMOS le a számítógépet elindítani, vagy ez szokás kezdeni Nem tudom, hogy miért így, és a második is, amikor indítás után a számítógép számít fel a ram azt mondta, ez 162 - rendszer nem határoz meg az Opciók majd nyomjuk meg az F1, ha menteni a beállításokat (amit meg kell tennünk everytime i beindításához számítógép) küldött nekem egy üzenetet, amely azt mondja, 219 - ECC memória modul észlelhető. ECC modulok nem támogatott ezen a platformon Kérjük, minden segítséget lenne méltányol én új e így kérjük, legyen kedves és köszönöm =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem biztos benne, mi az a CMOS gomb?
| |||
| |||
| Hé, jól van ez az anya fórumon http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R és ez a ram Azt hittem kompatibilis, de még egy pillantást http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R és a gomb dolog> <im sorry én egy vad, de hiszem, hogy egy gombot az akkumulátor rossz próbál találni egy képet róla |
|
| |||
| |||
| I got the same problem ... Mit csináltál megjavítani? |
|
| |||
| |||
| Kérem, nyisson egy új témát részletező öné egyedi probléma, ez segít az összes érintett segítenek egymásnak. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Miért kapok egy Kernel32.dll hiba, amikor elindítja a számítógépet? | looufa | A Windows operációs rendszerek | 4 | 23. április 2009 15:15 |
| Új számítógép nem teher OS Get Hiba | bblk03 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. november 2008 16:53 |
| A számítógép már felépült súlyos hiba ma | awhle316 | Vírus, kémprogram és biztonság | 24 | 20. október 2008 16:40 |
| Számítógép felépült súlyos hiba | jamo777 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 7. október 2008 07:54 |
| Számítógép tartja haldoklik, nincs hiba üzenetek | monki | Általános fémáru Chat | 7 | 12. március 2008 13:22 |
| Téma eszközök | |
| |