mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Kompiuteris klaidą

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Vasaris 1, 2008, 07:05
Naujas Narys

Default Kompiuteris klaidą

hey i jus padariau mano naujas kompiuteris ir gerai pirmą off turiu paspausti mygtuką CMOS mano kompiuteryje paleisti ar kitur tai įprotis pradėti I dunno, kodėl jos patinka, o antra visi kai aš pradedu jį po to, kai kompiuteris skaičiuoja viršų avinas ji man sako tai

162 - sistemos variantai nenustatytas

ir tada, kai aš spaudžiu F1, kad išsaugoti nustatymus (kuri turiu daryti everytime I start up kompiuterio) ji siunčia man dar vieną pranešimą, kuriame rašoma:

219 - ECC atminties modulis aptikti. ERK modules nepalaiko šios platformos

Prašome bet kokią pagalbą būtų galima įvertinti Esu naujas taip būkite malonus ir ačiū =)
Old Vasaris 1, 2008, 07:07
Administrator Grupė

Nežinote ką CMOS mygtukas yra?

Bet apie antrąjį klausimą, atrodo, turite ECC RAM ir jūsų pagrindinė plokštė nepalaiko.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Vasaris 1, 2008, 07:20
Naujas Narys

Hey, ir aš tai motina lenta

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R

ir tai avinas maniau jie suderinami, bet atrodo

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R

ir mygtuką dalykas> <im sorry i užtruko laukinių spėlioti, tačiau jos iki baterija mygtuką blogai pabandyti ieškoti jos nuotrauką
Old Sausis 26, 2009, 22:16
Naujas Narys

Turiu tą pačią problemą ... What did you do to fix it?
Old Sausis 27, 2009, 02:29
Administrator Grupė

Prašome pradėti naują temą išsamiai tavo individualių problemų, jis padeda visiems dalyviams padėti vieni kitiems.
Closed Thread

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kodėl gaunu klaidos Kernel32.dll Paleidus kompiuterį? looufa Windows "operacinės sistemos 4 Balandis 23, 2009 15:15
Naujas kompiuteris negali įkelti OS Gauk Klaida bblk03 Windows "operacinės sistemos 1 4 lapkritis 2008 16:53
Mano kompiuteris turi išieškoti iš rimtų klaidų šiandien awhle316 Virus, Spyware & Security 24 20 spalis 2008 16:40
Kompiuteris atgavo didelę klaidą jamo777 Windows "operacinės sistemos 4 7 spalis 2008 07:54
Kompiuteris palaiko miršta, nėra klaidų pranešimų Mońki General Hardware Chat 7 Kovas 12, 2008 13:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.