![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey i jus padariau mano naujas kompiuteris ir gerai pirmą off turiu paspausti mygtuką CMOS mano kompiuteryje paleisti ar kitur tai įprotis pradėti I dunno, kodėl jos patinka, o antra visi kai aš pradedu jį po to, kai kompiuteris skaičiuoja viršų avinas ji man sako tai 162 - sistemos variantai nenustatytas ir tada, kai aš spaudžiu F1, kad išsaugoti nustatymus (kuri turiu daryti everytime I start up kompiuterio) ji siunčia man dar vieną pranešimą, kuriame rašoma: 219 - ECC atminties modulis aptikti. ERK modules nepalaiko šios platformos Prašome bet kokią pagalbą būtų galima įvertinti Esu naujas taip būkite malonus ir ačiū =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinote ką CMOS mygtukas yra?
| |||
| |||
| Hey, ir aš tai motina lenta http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R ir tai avinas maniau jie suderinami, bet atrodo http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R ir mygtuką dalykas> <im sorry i užtruko laukinių spėlioti, tačiau jos iki baterija mygtuką blogai pabandyti ieškoti jos nuotrauką |
|
| |||
| |||
| Turiu tą pačią problemą ... What did you do to fix it? |
|
| |||
| |||
| Prašome pradėti naują temą išsamiai tavo individualių problemų, jis padeda visiems dalyviams padėti vieni kitiems. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kodėl gaunu klaidos Kernel32.dll Paleidus kompiuterį? | looufa | Windows "operacinės sistemos | 4 | Balandis 23, 2009 15:15 |
| Naujas kompiuteris negali įkelti OS Gauk Klaida | bblk03 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 4 lapkritis 2008 16:53 |
| Mano kompiuteris turi išieškoti iš rimtų klaidų šiandien | awhle316 | Virus, Spyware & Security | 24 | 20 spalis 2008 16:40 |
| Kompiuteris atgavo didelę klaidą | jamo777 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 7 spalis 2008 07:54 |
| Kompiuteris palaiko miršta, nėra klaidų pranešimų | Mońki | General Hardware Chat | 7 | Kovas 12, 2008 13:22 |
| Temos įrankiai | |
| |