![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј и правда су моја нова рачунара и свега морам ЦМОС притисните дугме за доле мој рачунар за покретање иначе то навика старт И дунно зашто његова слично, а друга за све кад сам га након што покренете рачунар броји уп РАМ Интернет рећи мене овај 162 - систем опција није постављена и онда кад сам притиснути Ф1 да бисте сачували подешавања (које сам да учини све и покренути рачунар) шаље ми је још једна порука која каже 219 - ецц меморија модул откривена. Ецц модула није подржано на овој платформи Молимо Вас да било који помоћ би било поштовати сам нови у овом па молимо вас да се лепо и хвала вам =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисте сигурни шта ЦМОС дугме?
| |||
| |||
| хеј, и ја је добио овај мајка пансион хттп://ууу.геекс.цом/детаилс.асп?инвтид=АСУС-П4СД-УБ-Р и овај рам мислио сам да су компатибилни, али имају поглед хттп://ууу.геекс.цом/детаилс.асп?инвтид=512ДДР3200ЕЦЦ-Р и дугме ствар> <им жао ми је дивља ударити, али његова дугме по батерију болестан покушати пронаћи слике од њега |
|
| |||
| |||
| ЈА је добио једнак проблем ... Шта вам је чинити да то поправити? |
|
| |||
| |||
| Молимо започети нову тему детаљно твој појединачних проблема, помаже свима који су укључени помоћи једни другима. |