менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютерна помилка

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 07:05
Нові члени групи

Ей я Jus зробив мій новий комп'ютер, а також перший і натиснути кнопку спуску CMOS для мого комп'ютера, щоб розпочати або ж він звичаєм почала я знаю, чому її так, а по-друге, коли я почала його після того, як комп'ютер підраховує RAM вона каже мені це

162 - система параметри не задані

а потім, коли я натискаю кнопку F1, щоб зберегти установки (які я повинен робити кожен раз я запуску комп'ютера) він посилає мені ще одне повідомлення про помилку

219 - ECC модулів пам'яті виявлено. ECC модулів не підтримується на цій платформі

Будь ласка, будь-яка допомога буде оцінив я новачок в цьому такого Будь ласка, Ніцца і дякую Вам =)
Old 1 лютого 2008, 07:07
Адміністратор групи

Чи не впевнений, що КМОП-кнопки?

Але на другий випуск виглядає, як ви отримали ECC Registered RAM і ваша материнська плата не підтримує його.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 1 лютого 2008, 07:20
Нові члени групи

Гей, а я отримав це материнська плата

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R

і цей баран я думав, що вони сумісні, але подивимося

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=512DDR3200ECC-R

і кнопка річ> <їм шкода, що я зробив, але думаю, дикі свою кнопку на батареї жорстокого спробувати знайти його фотографію
Old 26 січня 2009, 22:16
Нові члени групи

Я ж проблема ... Що ти зробив, щоб це виправити?
Old 27 січня 2009, 02:29
Адміністратор групи

Будь ласка, почати нову тему докладний ваш окрему проблему, вона допомагає всім зацікавленим допомагати один одному.
Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.