![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Дали някой знае за добър тест за компютри, за да разберете какво не е наред с тях. Аз съм IT техник и това може да отнеме време, за да открие проблема и видяхме някои софтуер в интернет, който може да направи това, но не знам кое би било добре или не. Има още един наречен Micro2000, има кой да го използва. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един добър тест е вършат OS инсталирате.
| |||
| |||
| Да, това може да се радвам да ви кажа, ако има някакъв проблем. Бих искал да определи точно какъв е проблемът и замяна на част. За мен на операционна инсталирате не ви кажа, ако имате сериозни или дори intermittant проблем и когато този проблем се крие. Обикновено тя ще каже твърд диск недостатъчност, но и за нещо друго, което трябва да работят го сами. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя не е като при неизпълнение на всички хардуерни означава само едно нещо. С PSU, Вие ще получите често светлини, но няма право-нагоре, дори и с shorted пина, с GPU ще получите пълна мощност с не показвате .. единственото реално смутител е дънната платка.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм виждал по Ebay Терес PCI карти и пуснати в дънната платка и тя е с LCD екран и, когато тя открива проблем, той ви дава number.then ли поглед нагоре, че броят на книга, която получавате с него и ще ви кажа, че са били Проблемът е, .. Аз случайно видите този продукт, но abit дотегва ако има eney добра eneyone тук с помощта на един? ако те са истинските сделка след това, че би било идеално за bigyin
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Първи нов компютър,,, Нуждаете се от помощ при избора на хардуера:) | Davida50000 | Общи Хардуер Чат | 1 | 22-ри ноември 2009 година 11:34 |
| Онлайн тестове на компютърен хардуер знания? | Сандра | Общи Хардуер Чат | 3 | 28 април 2009 10:09 |
| Изкупуването компютърен хардуер | clint91 | Графика на карти & Монитори | 9 | 1-во Dec 2008 03:01 |
| Къде ли вашия компютър от хардуера? | thingie2 | Общи Хардуер Чат | 13 | 19 май 2008 г. 07:47 |
| Всеки, който купи компютърен хардуер от тези? | thingie2 | Общи Хардуер Чат | 2 | 23rd Апр 2008 15:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |