![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím, Ví někdo z dobrý test na počítači, abyste zjistili, co je špatně se s nimi. Jsem IT technik a to může trvat déle, než se identifikovat problém a viděl nějaké SW na webu, které můžete udělat, ale nevím, které by bylo dobré nebo ne. Existuje tzv. Micro2000, má ji někdo používá. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A dobrý test dělá jeden OS nainstalovat.
| |||
| |||
| Ano, to je dobré říct, je-li nějaký problém. Chtěl bych zjistit, co přesně je problém a nahrazení části. Pro mě jeden OS nainstalovat neříká, jestli se mají vážné nebo dokonce intermittant problém, a pokud tento problém. Obvykle to bude říkat selhání pevného disku, ale i pro něco jiného máte na práci si to sami. Díky |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to jako v případě selhání hardwaru všech prostředků jedna věc. S PSU, budete často dostanete světla, ale ne moc-up, dokonce se zkratovaným kolíky, s GPU dostanete plnou sílu se bez displeje .. jediný reálný zdroj potíží je základní deska.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viděl jsem na ebay theres pci karty a do vaší základní desky a má LCD obrazovku a pokud zjistí nějaký problém, že vám poskytuje number.then se podíváte do tohoto počtu se kniha vám s ním, a že vám řeknou, byly Problém je .. i náhodně viz tento produkt abit unavený, ale pokud tam eney dobré eneyone zde pomocí jednoho? pokud jsou reálné řešení, které by se pak ideální pro bigyin
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Získání nového počítače, Need, Nápověda Výběr Hardware:) | Davida50000 | Obecné Hardware Chat | 1 | 22.listopadu 2009 11:34 |
| Online testy počítačových znalostí hardwaru? | Sandra | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. dubna 2009 10:09 |
| Nákup počítačového hardwaru | clint91 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 1. prosince 2008 03:01 |
| Pokud se vám váš počítač hardware od? | thingie2 | Obecné Hardware Chat | 13 | 19. května 2008 07:47 |
| Každý, kdo koupil počítačového hardwaru z těchto? | thingie2 | Obecné Hardware Chat | 2 | 23. dubna 2008 15:17 |
| Thread Nástroje | |
| |