μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Υλικό δοκιμές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1η Ιουλ 2008, 03:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Υλικό δοκιμές

Γεια σας, Ξέρει κανείς από μια καλή δοκιμή για υπολογιστές για να μάθετε τι είναι λάθος με αυτούς. Είμαι IT τεχνικός και μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να εντοπίσει ένα πρόβλημα και έχουν δει κάποιο λογισμικό στο διαδίκτυο που μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά δεν ξέρω που θα ήταν καλή ή μη. Υπάρχει ένα που ονομάζεται Micro2000, έχει κανείς το χρησιμοποιούσαν.

Ευχαριστώ
Old 1η Ιουλ 2008, 04:09
Διαχειριστής Ομάδα

Default Υλικό δοκιμές

Μια καλή δοκιμή κάνει εγκατάσταση OS.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1η Ιουλ 2008, 04:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Υλικό δοκιμές

Ναι, αυτό μπορεί να είναι καλό να σας πω εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα ήθελα να προσδιοριστούν με ακρίβεια ποιο είναι το πρόβλημα και αντικαθιστά το μέρος. Για μένα ένα OS εγκατάσταση δεν σας πει αν έχετε μια σοβαρή ή ακόμη και μια intermittant πρόβλημα και στην περίπτωση που το πρόβλημα. Κανονικά θα έλεγα σκληρό δίσκο αποτυχία, αλλά και για οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να εργαστούν έξω σου.

Ευχαριστώ
Old 1η Ιουλ 2008, 08:59
Ομάδα Δωρητών

Default Υλικό δοκιμές

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας bigyin View Post
Ναι, αυτό μπορεί να είναι καλό να σας πω εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα ήθελα να προσδιοριστούν με ακρίβεια ποιο είναι το πρόβλημα και αντικαθιστά το μέρος. Για μένα ένα OS εγκατάσταση δεν σας πει αν έχετε μια σοβαρή ή ακόμη και μια intermittant πρόβλημα και στην περίπτωση που το πρόβλημα. Κανονικά θα έλεγα σκληρό δίσκο αποτυχία, αλλά και για οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να εργαστούν έξω σου.

Ευχαριστώ
Τις περισσότερες φορές στη συνέχεια, δεν θα πάρετε ένα bsod με τεχνικές πληροφορίες, προκειμένου να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα θα σας ενημερώσει εκεί το πρόβλημα.
Old 1η Ιουλ 2008, 12:15
Ομάδα Δωρητών

Default Υλικό δοκιμές

Δεν είναι σαν όλα τα μέσα βλάβη υλικού ένα πράγμα. Με PSU, θα συχνά να έχετε φώτα αλλά δεν το άνοιγμα του, ακόμη και με shorted καρφίτσες, με GPU θα έχετε πλήρη ισχύ μέχρι που δεν απεικόνιση .. το μόνο πραγματικό ταραχοποιό είναι η μητρική πλακέτα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 1η Ιουλ 2008, 13:37
Ομάδα Δωρητών

Default Υλικό δοκιμές

Έχω δει σε ebay Theres PCI κάρτες και τίθενται στη μητρική πλακέτα σας και έχει μια οθόνη LCD και όταν εντοπίζει ένα πρόβλημα που σας δίνει ένα number.then να βρείτε τον αριθμό αυτό με το βιβλίο σας με αυτό και να σας πω ότι θα ήταν το πρόβλημα είναι .. i τυχαία δείτε αυτό το προϊόν, αλλά εάν υπάρχει abit βαρύνομαι eney καλή eneyone εδώ χρησιμοποιώντας ένα; και αν είναι η πραγματική αντιμετώπιση τότε ότι θα ήταν τέλεια για
bigyin

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Να πάρει ένα νέο υπολογιστή,,, Need Help Επιλέγοντας το Hardware:) Davida50000 Γενική Συζήτηση Hardware 1 22 Νοεμβρίου 2009 11:34
Online Τεστ Γνώσεων Πληροφορικής Hardware; Sandra Γενική Συζήτηση Hardware 3 28 Απρ 2009 10:09
Αγορά υλικού υπολογιστών clint91 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 1ο Δεκ. 2008 03:01
Πού έχετε τον υπολογιστή σας από το υλικό; thingie2 Γενική Συζήτηση Hardware 13 19 Μαΐου 2008 07:47
Όποιος αγόρασε το υλικό του υπολογιστή από αυτές; thingie2 Γενική Συζήτηση Hardware 2 23 Απρ 2008 15:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.