![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, Ξέρει κανείς από μια καλή δοκιμή για υπολογιστές για να μάθετε τι είναι λάθος με αυτούς. Είμαι IT τεχνικός και μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να εντοπίσει ένα πρόβλημα και έχουν δει κάποιο λογισμικό στο διαδίκτυο που μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά δεν ξέρω που θα ήταν καλή ή μη. Υπάρχει ένα που ονομάζεται Micro2000, έχει κανείς το χρησιμοποιούσαν. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια καλή δοκιμή κάνει εγκατάσταση OS.
| |||
| |||
| Ναι, αυτό μπορεί να είναι καλό να σας πω εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα ήθελα να προσδιοριστούν με ακρίβεια ποιο είναι το πρόβλημα και αντικαθιστά το μέρος. Για μένα ένα OS εγκατάσταση δεν σας πει αν έχετε μια σοβαρή ή ακόμη και μια intermittant πρόβλημα και στην περίπτωση που το πρόβλημα. Κανονικά θα έλεγα σκληρό δίσκο αποτυχία, αλλά και για οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να εργαστούν έξω σου. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι σαν όλα τα μέσα βλάβη υλικού ένα πράγμα. Με PSU, θα συχνά να έχετε φώτα αλλά δεν το άνοιγμα του, ακόμη και με shorted καρφίτσες, με GPU θα έχετε πλήρη ισχύ μέχρι που δεν απεικόνιση .. το μόνο πραγματικό ταραχοποιό είναι η μητρική πλακέτα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δει σε ebay Theres PCI κάρτες και τίθενται στη μητρική πλακέτα σας και έχει μια οθόνη LCD και όταν εντοπίζει ένα πρόβλημα που σας δίνει ένα number.then να βρείτε τον αριθμό αυτό με το βιβλίο σας με αυτό και να σας πω ότι θα ήταν το πρόβλημα είναι .. i τυχαία δείτε αυτό το προϊόν, αλλά εάν υπάρχει abit βαρύνομαι eney καλή eneyone εδώ χρησιμοποιώντας ένα; και αν είναι η πραγματική αντιμετώπιση τότε ότι θα ήταν τέλεια για bigyin
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Να πάρει ένα νέο υπολογιστή,,, Need Help Επιλέγοντας το Hardware:) | Davida50000 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 22 Νοεμβρίου 2009 11:34 |
| Online Τεστ Γνώσεων Πληροφορικής Hardware; | Sandra | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 28 Απρ 2009 10:09 |
| Αγορά υλικού υπολογιστών | clint91 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 1ο Δεκ. 2008 03:01 |
| Πού έχετε τον υπολογιστή σας από το υλικό; | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 19 Μαΐου 2008 07:47 |
| Όποιος αγόρασε το υλικό του υπολογιστή από αυτές; | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 23 Απρ 2008 15:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |