![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, se bilo tko znati od dobar test za računalima saznati što nije u redu s njima. Ja sam jedan IT tehničar i to može trajati vremena da identificiraju probleme i imati pp od SEE neki softver na webu da možete učiniti, ali ne znam što bi bilo dobro ili ne. Postoji jedna zove Micro2000 ima itko koristi ga. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar test je događaj OS instalirati.
| |||
| |||
| Da, to može biti dobro da vam kažem, ako postoji problem. Htio bih točno utvrditi što je problem i zamjenu dijela. Za mene jedna OS instalirati ne reći ako ste ozbiljan ili čak i intermittant da je problem i gdje leži problem. Normalno da će reći: tvrdi disk neuspjeh, ali za sve drugo morate ga sami rade. Hvala |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nije kao da kvar sklopovske sve znači jedna stvar. Sa PSU ćete često dobiti svijetla, ali ne i power-up, čak i uz kratak igle, sa GPU Dobivaćete punu snagu gore sa nijedan zaslon .. jedini stvaran problematična je matična ploča.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vidio sam na ebay theres PCI kartice u matičnu ploču stavili u svoj i da ima LCD ekran i kada se otkrije problem to vam daje number.then vas potražiti taj broj sa knjige koju dobijete s njime i da će vam reći da ste bili je problem .. Ja nasumi vidjeti ovaj proizvod abit umoriti, ali ako postoji dobra eneyone na eney ovdje koristeći jedan? ako su pravi posao onda bi to bilo pogodno za bigyin