![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו יודע של מבחן טוב עבור מחשבים כדי לגלות מה לא בסדר איתם. אני ה-IT טכנאי וזה יכול לקחת זמן כדי לזהות את הבעיה ואת ראית כמה תוכנות ברשת שיכולים לעשות את זה אבל לא יודע איזה יהיה טוב או לא. יש אחד שנקרא Micro2000, מישהו השתמשתי בה. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב הוא עושה את הבדיקה של מערכת ההפעלה, התקן.
| |||
| |||
| כן, זה יכול להיות טוב לספר לך אם יש בעיה. אני רוצה לזהות בדיוק מה הבעיה או החלפת חלק. בשבילי להתקין מערכת הפעלה לא לספר לך אם יש לך קשה או אפילו intermittant הבעיה ואיפה כי הבעיה נעוצה. בדרך כלל זה אומר כשל בדיסק הקשיח, אבל כל דבר אחר שיש לך לעבוד את זה בעצמך. תודה |
|
| |||
| |||
| לעתים קרובות יותר ואז לא תקבל bsod עם מידע טכני כדי להתקין מערכת הפעלה יאפשר לך לדעת היכן הבעיה נמצאת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא כאילו כשל חומרה כל האמצעים דבר אחד. עם PSU, תוכל לקבל האורות אך לעיתים קרובות אין כוח-up, אפילו עם מספרי זיהוי אישיים shorted, עם GPU תקבל את מלוא העוצמה ללא להציג .. היחיד האמיתי הוא מסית את לוח האם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראיתי ב eBay theres כרטיסי PCI U להכניס את לוח האם, והוא בעל מסך LCD וכאשר היא מגלה בעיה זה נותן לך את number.then לחפש את המספר עם הספר תקבל גם את זה וכי הם יגידו לך הבעיה היא .. אני רואה את זה באופן אקראי מוצר abit להתעיף אבל אם יש eney טוב eneyone כאן משתמש אחד? אם הם הדבר האמיתי אז זה יהיה מושלם bigyin