![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, czy ktoś wie o dobrym testem dla komputerów, aby dowiedzieć się co jest źle z nimi. Jestem technikiem IT i może zająć trochę czasu, aby zidentyfikować problem i już niektóre programy w internecie, że może to zrobić, ale nie wiem co byłoby dobre, czy nie. Istnieje jeden zwany Micro2000, ma ktoś ją. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrym badania wykonuje OS zainstalować.
| |||
| |||
| Tak, że można dobrze powiedzieć, jeżeli wystąpił problem. Chciałbym zidentyfikować dokładnie w czym jest problem i zastąpienie części. Dla mnie zainstalować system operacyjny nie powiem ci, jeśli masz poważne lub nawet intermittant problem i gdzie ten problem leży. Zwykle to powiedzieć awarii dysku twardego, ale coś jeszcze masz do pracy to samodzielnie. Dzięki |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie tak, jak gdyby wszystkie awarię sprzętu oznacza jedno. Z PSU będziesz często świeci, ale nie power-up, a nawet z shorted szpilek, z GPU otrzymasz pełną moc z nie wyświetlać .. jedynym siejący jest płyta.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widziałem na ebay theres karty PCI i umieszczone w płycie głównej i ma ekran LCD i gdy wykryje problem daje Ci number.then you look up, że numer z książki otrzymasz go i poinformuje nas, że zostały problem .. i losowo ten produkt, ale abit zmęczony, jeśli eney dobre eneyone tutaj, korzystając z jednego? jeśli są one prawdziwe czynienia wtedy, że będzie idealny dla bigyin