mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer hardware teste

Reply

Thread Tools
Old 1 iulie 2008, 03:47
Noile state Group

Default Computer hardware teste

Buna, Stie cineva de un bun test pentru computere pentru a afla de ce e în neregulă cu ei. Eu sunt un tehnician IT şi-l poate lua timp pentru a identifica o problemă şi au înregistrat unele software-ul de pe Web, care poate face acest lucru, dar nu ştiu care ar fi bine sau nu. Nu există un numit Micro2000, cineva a folosit-o.

Mulţumesc
Old 1 iulie 2008, 04:09
Administrator Group

Un bun test este de a face un sistem de operare instalat.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 1 iulie 2008, 04:16
Noile state Group

Da, ce poate fi bine să-ţi spun, dacă există o problemă. Aş dori să identifica exact care este problema şi de înlocuire a parte. Pentru mine a instala un sistem de operare nu-ţi spun, dacă aveţi o gravă sau chiar intermittant o problemă şi în cazul în care problema se află. În mod normal, acesta va spune hard disk de eşec, dar pentru orice altceva, trebuie să-l lucreze singur.

Mulţumesc
Old 1 iulie 2008, 08:59
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de bigyin View Post
Da, ce poate fi bine să-ţi spun, dacă există o problemă. Aş dori să identifica exact care este problema şi de înlocuire a parte. Pentru mine a instala un sistem de operare nu-ţi spun, dacă aveţi o gravă sau chiar intermittant o problemă şi în cazul în care problema se află. În mod normal, acesta va spune hard disk de eşec, dar pentru orice altceva, trebuie să-l lucreze singur.

Mulţumesc
Mai des, atunci nu veţi obţine o bsod cu informaţii tehnice astfel încât un sistem de operare va instala vă înştiinţa în cazul în care problema se află.
Old 1 iulie 2008, 12:15
Grupul de donator

Nu e ca şi cum toate mijloacele eşec hardware-un singur lucru. Cu PSU, veţi primi lumini de multe ori, dar nu şi puterea de-up, chiar si cu shorted insigne, cu GPU veţi beneficia pe deplin de energie cu până nu afişa .. singurul real troublemaker este placa de bază.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 1 iulie 2008, 13:37
Grupul de donator

Am vazut pe ebay theres pci carduri u pune în placa de bază şi are un ecran LCD şi când detectează o problemă ea vă oferă o number.then te uiţi în sus că numărul cu carte te cu el şi care vă va spune au fost problema este .. i în mod aleatoriu a se vedea acest produs abit obosit, dar dacă există eney bun eneyone pe aici, utilizând una? în cazul în care acestea sunt reale ocupa apoi că ar fi perfectă pentru
bigyin

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1