![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, Stie cineva de un bun test pentru computere pentru a afla de ce e în neregulă cu ei. Eu sunt un tehnician IT şi-l poate lua timp pentru a identifica o problemă şi au înregistrat unele software-ul de pe Web, care poate face acest lucru, dar nu ştiu care ar fi bine sau nu. Nu există un numit Micro2000, cineva a folosit-o. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un bun test este de a face un sistem de operare instalat.
| |||
| |||
| Da, ce poate fi bine să-ţi spun, dacă există o problemă. Aş dori să identifica exact care este problema şi de înlocuire a parte. Pentru mine a instala un sistem de operare nu-ţi spun, dacă aveţi o gravă sau chiar intermittant o problemă şi în cazul în care problema se află. În mod normal, acesta va spune hard disk de eşec, dar pentru orice altceva, trebuie să-l lucreze singur. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu e ca şi cum toate mijloacele eşec hardware-un singur lucru. Cu PSU, veţi primi lumini de multe ori, dar nu şi puterea de-up, chiar si cu shorted insigne, cu GPU veţi beneficia pe deplin de energie cu până nu afişa .. singurul real troublemaker este placa de bază.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am vazut pe ebay theres pci carduri u pune în placa de bază şi are un ecran LCD şi când detectează o problemă ea vă oferă o number.then te uiţi în sus că numărul cu carte te cu el şi care vă va spune au fost problema este .. i în mod aleatoriu a se vedea acest produs abit obosit, dar dacă există eney bun eneyone pe aici, utilizând una? în cazul în care acestea sunt reale ocupa apoi că ar fi perfectă pentru bigyin
![]() |
|
| Marcaje |