menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Počítačového hardvéru testy

Reply

Thread Tools
Old 1. júla 2008, 03:47
Nový člen skupiny

Default Počítačového hardvéru testy

Zdravím, Vie niekto z dobrý test na počítači, aby ste zistili, čo je zle sa s nimi. Som IT technik a to môže trvať dlhšie, než sa identifikovať problém a videli niektoré softvér na internete, ktoré môžete urobiť, ale nevím, ktoré by bolo dobré alebo nie. Existuje tzv Micro2000, má ju niekto používa.

Vďaka
Old 1. júla 2008, 04:09
Administrátor Skupina

A dobrý test robí jeden OS nainštalovať.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1. júla 2008, 04:16
Nový člen skupiny

Áno, to je dobré povedať, ak je nejaký problém. Chcel by som zistiť, čo presne je problém a nahradenie časti. Pre mňa jeden OS nainštalovať nehovorí, či sa majú vážne alebo dokonca intermittant problém, a ak tento problém. Obyčajne to bude říkat zlyhania pevného disku, ale aj pre niečo iné máte na práci si to sami.

Vďaka
Old 1. júla 2008, 08:59
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal bigyin View Post
Áno, to je dobré povedať, ak je nejaký problém. Chcel by som zistiť, čo presne je problém a nahradenie časti. Pre mňa jeden OS nainštalovať nehovorí, či sa majú vážne alebo dokonca intermittant problém, a ak tento problém. Obyčajne to bude říkat zlyhania pevného disku, ale aj pre niečo iné máte na práci si to sami.

Vďaka
Častejšie potom nie je dostanete BSOD technické informácie tak jeden OS nainštalovať budete vedieť, kde je problém.
Old 1. júla 2008, 12:15
Darcu Skupina

Nie je to ako v prípade zlyhania hardvéru všetkých prostriedkov jedna vec. S PSU, budete často dostanete svetla, ale nie moc-up, dokonca sa zkratovaným kolíky, s GPU dostanete plnú silu sa bez displeja .. jediný reálny zdroj problémov je základná doska.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 1. júla 2008, 13:37
Darcu Skupina

Videl som na ebay Theres pci karty a do vašej základnej dosky a má LCD obrazovku a ak zistí nejaký problém, že vám poskytuje number.then sa pozriete do tohto počtu sa kniha vám s ním, a že vám povedia, boli problém je .. aj náhodne pozri tento produkt abit unavený, ale ak tam ENEY dobré eneyone tu pomocou jedného? ak sú reálne riešenia, ktoré by sa potom ideálny pre
bigyin

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Získanie nového počítača, Need, Nápoveda Výber Hardware:) Davida50000 Všeobecné Hardware Chat 1 22.listopadu 2009 11:34
Online testy počítačových znalostí hardvéru? Sandra Všeobecné Hardware Chat 3 28. apríla 2009 10:09
Nákup počítačového hardvéru clint91 Graphics Cards & Monitory 9 1. decembra 2008 03:01
Ak sa vám váš počítač hardware od? thingie2 Všeobecné Hardware Chat 13 19. mája 2008 07:47
Každý, kto kúpil počítačového hardvéru z týchto? thingie2 Všeobecné Hardware Chat 2 23. apríla 2008 15:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.