![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím, Vie niekto z dobrý test na počítači, aby ste zistili, čo je zle sa s nimi. Som IT technik a to môže trvať dlhšie, než sa identifikovať problém a videli niektoré softvér na internete, ktoré môžete urobiť, ale nevím, ktoré by bolo dobré alebo nie. Existuje tzv Micro2000, má ju niekto používa. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A dobrý test robí jeden OS nainštalovať.
| |||
| |||
| Áno, to je dobré povedať, ak je nejaký problém. Chcel by som zistiť, čo presne je problém a nahradenie časti. Pre mňa jeden OS nainštalovať nehovorí, či sa majú vážne alebo dokonca intermittant problém, a ak tento problém. Obyčajne to bude říkat zlyhania pevného disku, ale aj pre niečo iné máte na práci si to sami. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to ako v prípade zlyhania hardvéru všetkých prostriedkov jedna vec. S PSU, budete často dostanete svetla, ale nie moc-up, dokonca sa zkratovaným kolíky, s GPU dostanete plnú silu sa bez displeja .. jediný reálny zdroj problémov je základná doska.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl som na ebay Theres pci karty a do vašej základnej dosky a má LCD obrazovku a ak zistí nejaký problém, že vám poskytuje number.then sa pozriete do tohto počtu sa kniha vám s ním, a že vám povedia, boli problém je .. aj náhodne pozri tento produkt abit unavený, ale ak tam ENEY dobré eneyone tu pomocou jedného? ak sú reálne riešenia, ktoré by sa potom ideálny pre bigyin
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Získanie nového počítača, Need, Nápoveda Výber Hardware:) | Davida50000 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 22.listopadu 2009 11:34 |
| Online testy počítačových znalostí hardvéru? | Sandra | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 28. apríla 2009 10:09 |
| Nákup počítačového hardvéru | clint91 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 1. decembra 2008 03:01 |
| Ak sa vám váš počítač hardware od? | thingie2 | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 19. mája 2008 07:47 |
| Každý, kto kúpil počítačového hardvéru z týchto? | thingie2 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 23. apríla 2008 15:17 |
| Thread Tools | |
| |