![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, да ли неко зна за добар тест за рачунаре да бисте сазнали шта није у реду са њима. Ја сам ИТ-техничара и то може узети времена да идентификују проблем и видјех неког софтвера на Интернету који могу да ураде, али не знам који би био добар или не. Постоји један зове Мицро2000, свако има користи. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добар тест ради инсталације оперативног система.
| |||
| |||
| Да, то може бити добар да ти кажем да ли постоји проблем. Хтео бих да идентификује шта је проблем и замени део. За мене не инсталирате оперативни систем вам рећи ако сте озбиљан или чак интермиттант проблем и где је проблем. Нормално да ће рећи хард диску неуспех, али за све остало што вам треба да то ради и сами. Хвала |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није као да хардверски неуспех свим средствима једну ствар. Са ЛУП, често ћете добити светла, али не и снаге-до, чак и са најкраћем игле, са ГПУ-ћете добити пуну снагу са не приказује .. једини прави смутљивац је матична плоча.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| видео сам на ебаы Тхереса ПЦИ картица У ставити у матичној плочи и има ЛЦД екран и када се открије проблем даје вам нумбер.тхен гледате горе да је број са књиге добијате уз њих и да ће вам рећи било проблем је .. ја повремено видим овај производ али АБИТ уморан да ли енеы добар енеыоне овде користе један? ако су они прави посао онда би савршен за бигыин
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Узимајући нови рачунар,, Неед хелп цхоосинг Хардвер:) | Давида50000 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 22. новембар 2009 11:34 |
| Онлине тестови из рачунарског хардвера знање? | Сандра | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 28 април 2009 10:09 |
| Купујете рачунар хардвер | цлинт91 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 1 децембар 2008 03:01 |
| Где да те добити твој рачунар хардвер из? | тхингие2 | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 19 мај 2008 07:47 |
| Свако купила рачунар хардвер са тим? | тхингие2 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 23 април 2008 15:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |