менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Тести Комп'ютерна техніка

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 липня 2008, 03:47
Нові члени групи

Default Тести Комп'ютерна техніка

Привіт, Хто-небудь знає хорошого тесту для комп'ютерів з'ясувати, що є неправильним з ними. Я ІТ-технік і це може зайняти час, щоб визначити проблеми та бачили деяке програмне забезпечення на веб які можуть робити це, але не знаю, якою б гарною чи ні. Існує одна називається Micro2000, має будь-яке використання.

Спасибо
Old 1 липня 2008, 04:09
Адміністратор групи

Хороший тест робить установку ОС.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 1 липня 2008, 04:16
Нові члени групи

Так, це може бути добре, щоб сказати вам, якщо є проблема. Я б хотів, щоб точно визначити, в чому проблема, і замінити частину. Для мене установки ОС не кажу вам, якщо у вас є серйозна або навіть intermittant проблемою і де ця проблема. Звичайно він буде говорити збій жорсткого диска, але нічого іншого у вас є на роботі його самостійно.

Спасибо
Old 1 липня 2008, 08:59
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав bigyin View Post
Так, це може бути добре, щоб сказати вам, якщо є проблема. Я б хотів, щоб точно визначити, в чому проблема, і замінити частину. Для мене установки ОС не кажу вам, якщо у вас є серйозна або навіть intermittant проблемою і де ця проблема. Звичайно він буде говорити збій жорсткого диска, але нічого іншого у вас є на роботі його самостійно.

Спасибо
Частіше, ніж ви не отримаєте BSOD з технічною інформацією, з тим встановлення ОС дозволить Вам знати, де проблема.
Old 1 липня 2008, 12:15
Донор групи

Це не так, якщо апаратний збій все означає одне. З блоку харчування, ви часто отримуєте ліхтарі, але не владі, навіть з коротким шпильки, з GPU ви отримаєте повну владу з дисплеєм немає .. тільки реальний порушник є материнська плата.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 липня 2008, 13:37
Донор групи

Я бачив на Ebay Theres PCI карт U покласти у вашій материнській платі і має РК-екран, і коли він виявляє, що проблема це дає Вам number.then ви подивіться вгору, що номер з книги, яку ви отримаєте з ним і скаже, що ви були Проблема .. Я випадковим побачити цей продукт, але ABIT втомлений якщо є хороші Еней eneyone тут за допомогою одного? якщо вони є реальною справою те, що був би ідеальним для
bigyin

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок нового комп'ютера,,, Потрібна допомога при виборі обладнання:) Davida50000 Генеральний обладнання чат 1 22 листопада 2009 11:34
Онлайн-тести комп'ютерної техніки знань? Сандра Генеральний обладнання чат 3 28 квітня 2009 10:09
Купівлі комп'ютерної техніки clint91 Графічні карти & Монітори 9 1 грудня 2008 03:01
Звідки ви отримуєте обладнання комп'ютера від? thingie2 Генеральний обладнання чат 13 19 травня 2008 07:47
Будь-яке апаратне купили комп'ютер з цим? thingie2 Генеральний обладнання чат 2 23 квітня 2008 15:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.