![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Хто-небудь знає хорошого тесту для комп'ютерів з'ясувати, що є неправильним з ними. Я ІТ-технік і це може зайняти час, щоб визначити проблеми та бачили деяке програмне забезпечення на веб які можуть робити це, але не знаю, якою б гарною чи ні. Існує одна називається Micro2000, має будь-яке використання. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороший тест робить установку ОС.
| |||
| |||
| Так, це може бути добре, щоб сказати вам, якщо є проблема. Я б хотів, щоб точно визначити, в чому проблема, і замінити частину. Для мене установки ОС не кажу вам, якщо у вас є серйозна або навіть intermittant проблемою і де ця проблема. Звичайно він буде говорити збій жорсткого диска, але нічого іншого у вас є на роботі його самостійно. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не так, якщо апаратний збій все означає одне. З блоку харчування, ви часто отримуєте ліхтарі, але не владі, навіть з коротким шпильки, з GPU ви отримаєте повну владу з дисплеєм немає .. тільки реальний порушник є материнська плата.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я бачив на Ebay Theres PCI карт U покласти у вашій материнській платі і має РК-екран, і коли він виявляє, що проблема це дає Вам number.then ви подивіться вгору, що номер з книги, яку ви отримаєте з ним і скаже, що ви були Проблема .. Я випадковим побачити цей продукт, але ABIT втомлений якщо є хороші Еней eneyone тут за допомогою одного? якщо вони є реальною справою те, що був би ідеальним для bigyin
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок нового комп'ютера,,, Потрібна допомога при виборі обладнання:) | Davida50000 | Генеральний обладнання чат | 1 | 22 листопада 2009 11:34 |
| Онлайн-тести комп'ютерної техніки знань? | Сандра | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 квітня 2009 10:09 |
| Купівлі комп'ютерної техніки | clint91 | Графічні карти & Монітори | 9 | 1 грудня 2008 03:01 |
| Звідки ви отримуєте обладнання комп'ютера від? | thingie2 | Генеральний обладнання чат | 13 | 19 травня 2008 07:47 |
| Будь-яке апаратне купили комп'ютер з цим? | thingie2 | Генеральний обладнання чат | 2 | 23 квітня 2008 15:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |