![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
tak uvidíme začít od začátku ... můj počítač byl dostat štukatura / zmrazení na přihlašovací obrazovce systému Windows, tak jsem se rozhodl se podívat dovnitř a našel CPU ventilátor zahrnuty v prachu. Nyní, protože můj počítač často overheats rozhodl jsem se nechat CPU Fan a uzavřít všechny prach na to. Nicméně, když jsem si ji také vzal z CPU. V krátké procesoru totiž mnoho jejích pinů ohnutý (které jsem musel srovnat) a musel jsem si koupit nové Thermal Vložit / mastnot / sloučeniny. Také jsem se rozhodla získat nové CPU ventilátoru. Když jsem to všechno zase dohromady počítač zapnutý a byl na přihlašovací obrazovce systému Windows nakládku a pak jsem si zapáchal něco hoří a počítač vypnout. Současná situace Koupil jsem nový Termální pasta (byl jsem pomocí jedné, které se stalo s CPU ventilátor před) a snažil again.This čas zapnutí počítače by se fanoušci by taky. To je asi vše můj počítač dělá nyní. Nic ukazuje na obrazovce, že disky nejsou otevřené a když jsem stisknutím vypínače zapněte počítač vypnout to nebude vypnout. Mám v tuto chvíli netuší, co dělat dál pomoci by se velmi oceňována. děkuji ti, Juan |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
možná něco špatného na základní desce, pokud je zvyklý vypnout nebo powersupply, můžete zdroj vůně hořící?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zní to, jako byste vařených CPU, pravděpodobně proto, že se ventilátor nebyl uveden zpět na řádně vyčistit ji od vás.
|
|||
|
|||
|
Existuje způsob, jak zjistit, zda byla matka palubě, nebo CPU, že mám smažené? Matka palubě jako málo světla na to, že zapne to je vše.
Také jsem nemohl říct, kde se pach přišli. |
|
|
|||
|
|||
|
To by mohlo být to, protože když jsem koupil nový ventilátor Stalo se nějakým (jsem si myslel) termální pasta pod ní jít s CPU a já náhodou vygumovaný trochu vyzkoušeli, ale je tak jako tak. To je přímo před jeho dal spálit vůni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Je pravděpodobné, že je způsobují, že je vše, co odstraní z počítače.
Ty jsi v pořádku, prachu způsobí PC přehřívat, ale není uvedení ventilátoru zpět správně CPU přehřát až do bodu, kdy se pálí. Budete potřebovat nový CPU. |
|
|
|||
|
|||
|
Jaký byl cpu? v případě, že je opravdu stará, že si za novou desku, stejně
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeho Pentium 4, 478 pinů a myslím si, že rychlost je 3,0
|
|
|
|||
|
|||
|
byste chtěli koupit jiný se stejným procesorem, nebo upgrade svého systému?
|