μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Computer ζητήσουν βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:05
Μέλος Ομάδα

Default Computer ζητήσουν βοήθεια

Γεια σου,

καλά Θα ξεκινήσετε από την αρχή ... ο υπολογιστής μου ήταν να κολλήσει / δέσμευση κατά την οθόνη σύνδεσης παραθύρων έτσι αποφάσισε να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό και βρήκατε το CPU fan καλύπτεται σε σκόνη. Τώρα, δεδομένου ότι ο υπολογιστής μου συχνά overheats αποφάσισα να βγάζουν το CPU Fan και λαμβάνουν όλα τα σχετικά με τη σκόνη του. Ωστόσο, όταν ανέλαβα αυτό καθορίζονται, επίσης, ότι έλαβε την CPU.

Με λίγα λόγια η CPU είχε πολλές από τις ακίδες bended (που είχα να ισιώνω out) και έπρεπε να αγοράσω νέα θερμικής Επικόλληση / λίπος / σύνθετες. Επίσης, αποφάσισε να λάβει νέο CPU ανεμιστήρα.

Όταν έβαλα όλα μαζί τον υπολογιστή ενεργοποιημένο και ήταν για την οθόνη σύνδεσης παραθύρων φόρτωσης μέχρι τότε και εγώ κάτι smelled καύση και την απενεργοποίηση του υπολογιστή.

Τρέχουσα κατάσταση
Αγόρασα νέο θερμικής πάστας (ήμουν χρησιμοποιώντας αυτό που έγινε με τη CPU ανεμιστήρα πριν) και προσπάθησε again.This φορά να υπολογιστή θα ανάψει, οι οπαδοί θα ήταν υπερβολικά. Thats για όλα ο υπολογιστής μου κάνει τώρα. Τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη, το disk drives δεν ανοίγουν και όταν θα πατήσω το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή off δεν θα απενεργοποιήσετε.

Έχω σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουν τι να κάνουν επόμενη οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.

σε ευχαριστώ,
Juan
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:09
Ομάδα Δωρητών

ενδεχομένως κάποιο πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα και αν συνηθίζει απενεργοποίηση ή την powersupply, μπορείτε να πηγή η μυρωδιά της καύσης;

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:11
Διαχειριστής Ομάδα

Ήχοι όπως εσείς το μαγειρεμένο CPU, πιθανώς επειδή ο ανεμιστήρας δεν είχε τεθεί και πάλι σε ορθή αφού καθαριστεί αυτό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:14
Μέλος Ομάδα

Υπάρχει τρόπος για να καταλάβουμε αν ήταν η μητέρα του σκάφους ή η CPU που έχεις τηγανητά; Η μητέρα του σκάφους, όπως λίγο φως σε αυτό που μετατρέπει thats για όλους.
Επίσης, δεν θα μπορούσα να πω, όπου ήρθε από την οσμή.
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:16
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Ήχοι όπως εσείς το μαγειρεμένο CPU, πιθανώς επειδή ο ανεμιστήρας δεν είχε τεθεί και πάλι σε ορθή αφού καθαριστεί αυτό.
Αυτό μπορεί να είναι αυτό διότι όταν αγόρασα το νέο ανεμιστήρα ήρθε με ένα είδος (Νόμιζα) θερμική πάστα κάτω από αυτή να προχωρήσει με τη CPU και εγώ κάποια τυχαία τρίβονται στα ανοικτά αλλά δοκιμάσει anyways. Thats δικαίωμα που είχε πριν από την καύση μυρωδιά.
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:19
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι πιθανό να είναι η αιτία είναι ότι, όπως όλοι σας αφαιρεθεί από το μηχάνημα.

Έχετε δικαίωμα, όπως έκανε σκόνη θα προκαλέσει ένα PC με την υπερθέρμανση, αλλά από τη μη εφαρμογή του ανεμιστήρα πίσω σωστά η CPU υπέρθερμος σε ένα σημείο όπου εγκαύματα.

Θα χρειαστεί ένα νέο επεξεργαστή.
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:23
Ομάδα Δωρητών

ποια ήταν η cpu; αν είναι πραγματικά παλιό σας έχουμε θεωρείται μια νέα μητρική πλακέτα, αλλά
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:28
Μέλος Ομάδα

Είναι ένα Pentium 4, 478 pins και πιστεύω ότι η ταχύτητα είναι 3,0
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:30
Ομάδα Δωρητών

θα θέλατε να αγοράσετε ένα άλλο από τον ίδιο μεταποιητή ή την αναβάθμιση του συστήματός σας;
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 17:33
Ομάδα Δωρητών

εδώ είναι η pentium για ebuyer αλλά αν το μαγαζί είναι λίγο πιο πάνω θα likley να είναι σε θέση να το φθηνότερο
edit: sorry didn't relise ήσασταν μαζί μας στο

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
[αίτημα] Βοήθεια με. Pak Αρχεία lucyfer Γενικά Λογισμικό Chat 5 1η Ιουλ 2009 05:03
Αίτηση! - Chat mrberty Κοινότητας Νέα & Chat 10 29 Ιουν 2009 00:39
Αίτηση Α Sig - Avatar εδώ. mrberty Off Topic Συζήτηση 2 25 Ιουν 2009 08:52
Αίτηση για την βοήθεια υπολογιστή Kodak Γενική Συζήτηση Hardware 8 6 Jan 2008 16:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.