![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, i ja ću početi od početka ... moj računalo je uzimajući zaglavi / smrzavanja na Windows prijava zaslon tako da sam odlučila da imaju pogled iznutra i pronašao CPU fan pokrivena u prašinu. Sada od moj računalo često overheats sam odlučila da uzmu CPU Fan i iznijeti sve prašine na sebi. Ipak kada sam ju je izvukao ga je van i CPU. Ukratko CPU imao mnogim svojim kočiće savijen (koji sam morala popraviti), te sam morala kupiti novi Thermal Paste / mast / složena. Također sam odlučio da bi dobili novi CPU ventilator. Kada sam sve stavio ga natrag zajedno računalo okrenut na i bio je na Windows prijava zaslon loading gore i onda ja smelled nešto gori i računalo isključeno. Sadašnje stanje Ja kupio novi Termalna pasta (bio sam pomoću onog koji je došao sa CPU fan prije) i pokušao again.This vrijeme da bi uključili računalo, ljubitelje bi previše. Taj o mom računalu sve radi sada. Ništa ne pojavi na ekranu, disk Pogoni ne otvoren i kada pritisnete power gumb za uključivanje i isključivanje računala neće isključiti. Ja sam u ovom trenutku nema pojma što učiniti sljedeći bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. hvala ti, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eventualno nešto u redu s matične ploče ako navika isključivanje ili powersupply, možete li izvorni miris spaljivanjem?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao da kuhani CPU, vjerojatno zato što nije bio ljubitelj staviti natrag na pravilno nakon što je očišćen.
| |||
| |||
| Da li postoji način da se izračunati da li je to bila majka odbora ili CPU koji je pržen? Majka odbora kao malo svjetlo na to da se okrene na taj sve. Isto tako ne bih mogao reći gdje je došao iz miris. |
|
| |||
| |||
| To bi bilo od kada sam kupio novi ventilator dolazi sa neke (ja mislio) termalna pasta ispod nje se za CPU, a ja slučajno gumiran off ali neki pokušali anyways. Taj pravo prije nego što ga je dao spaliti mirisati. |
|
| |||
| |||
| Vrlo je vjerojatno da će biti uzrok, kao da je sve što uklonjeni iz stroja. Ti si pravo kao prah će uzrokovati PC do pregrijavanja, ali ne stavljanje ventilatora natrag ispravno CPU prevruć do točke u kojoj je Burns. Trebat će vam novi CPU. |
|
| |||
| |||
| što je CPU? ako je stvarno staro ste razmatra novu matičnu ploču i |
|
| |||
| |||
| Njegova jedan Pentium 4, 478 kočiće i mislim da je brzina 3,0 |
|
| |||
| |||
| Želite li kupiti neki drugi iz iste procesor ili nadogradite svoj sustav? |