![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, jól fogom kezdeni a kezdet ... a számítógép már-már megragadt / befagyasztása a Windows bejelentkezési képernyő így döntött, hogy egy pillantást belül, és megállapította a CPU ventillátor fedezi a porban. Most, mivel a számítógépet gyakran overheats Én úgy döntött, hogy a CPU ventillátor és vegye ki a port rajta. Azonban, ha én azt el is kivette a CPU. Röviden: a CPU sok a csapok Hajlított (amit el kiegyenesít ki), és én is vásárol új Thermal Beillesztés / zsír / vegyület. Én is úgy döntött, hogy az új CPU-fan. Mikor mind együtt bekapcsolta a számítógépet és a Windows bejelentkezési képernyő rakodási és aztán valami szaga, az égetés és a számítógép kikapcsol. A jelenlegi helyzet Vettem új Thermal paste (én voltam az egyetlen, amit a CPU ventillátor előtt), és megpróbálta again.This ideje, hogy a számítógép nem kapcsol be, a rajongók azt is. Amit minden a számítógépet nem most. Semmi nem mutat fel a képernyőn, a lemez meghajtó nem nyitott és mikor nyomja meg a gombot a hatalom pedig a számítógép kikapcsolása nem fog kikapcsolni. Én ezen a ponton fogalmam sincs, mit kell csinálni segítség lenne nagyon méltányol. köszönöm, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| esetleg valami baj van az alaplap, ha ez szokás kikapcsolni vagy powersupply, tud a szag forrása az ég?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a főtt meg a CPU, valószínűleg azért, mert a ventillátor nem állt vissza, miután megfelelően tisztítják meg.
| |||
| |||
| Van úgy, hogy kitaláljuk, hogy az anya vagy az, hogy a CPU van sült? Az anya fórumon egy kis fényt, hogy bekapcsol, thats all. Szintén nem tudtam mondani, amikor a szag jött. |
|
| |||
| |||
| Ez óta, amikor megvettem az új ventilátor jutott néhány fajta (gondoltam) termikus paszta alatta, hogy a CPU és véletlenül dörzsölte néhány próbálták ki, de azt anyways. Thats előtt tett, az égési szaga. |
|
| |||
| |||
| Ez valószínűleg az az oka, hogy minden, amit távolítani a gép. Ugye jobb, mint a por is okozhat a számítógép túl, de nem olyan a ventilátor le megfelelően a CPU túlmelegedett a pont, ahol burns. Szüksége lesz egy új CPU. |
|
| |||
| |||
| Mi volt a cpu? ha ez tényleg régi van tekinteni egy új alaplap is |
|
| |||
| |||
| A Pentium 4, 478 pins, és azt hiszem sebessége 3,0 |
|
| |||
| |||
| Szeretne vásárolni egy másik, ugyanolyan processzor vagy feljavít a rendszer? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| [kérésre] Segítség a. Pak Files | lucyfer | General Chat szoftver | 5 | 1. július 2009 05:03 |
| Kérés! - Chat | mrberty | Közösségi Hírek & Chat | 10 | 29. június 2009 00:39 |
| Kérelmezheti Sig - Avatar Here. | mrberty | Off Topic Discussion | 2 | 25. június 2009 08:52 |
| Kérelem számítógép segít | Kodak | Általános fémáru Chat | 8 | 6. január 2008 16:22 |
| Téma eszközök | |
| |