![]() |
|
| |||
| |||
| הי, גם אני יהיה להתחיל מההתחלה ... המחשב שלי היה מקבל תקוע / קופא על המסך חלונות התחברות אז החלטתי להביא מבט פנימה ומצאו את CPU מעריץ מכוסה אבק. עכשיו, מאז המחשב שלי לעתים קרובות overheats החלטתי לקחת את CPU Fan ולקחת את כל אבק על זה. עם זאת, כאשר לקחתי את זה הוא גם לקח את CPU. בקיצור את CPU היו רבים bended את מספרי זיהוי אישיים (שבו הייתי צריך לפלס) ואני נאלצתי לקנות חדש Thermal הדבק / שומן / המתחם. גם אני החלטתי לרדת חדשה CPU מעריץ. כאשר שמתי את הכל ביחד בחזרה את המחשב, והיא מופעלת על מסך הכניסה של Windows ולאחר מכן טוען את smelled משהו אני שורף את המחשב כבוי. מצב נוכחי קניתי חדש Thermal להדביק (הייתי משתמש אחד הגיע עם אוהד לפני CPU) וניסה again.This הזמן היה להפעיל את המחשב, היה גם את המעריצים. Thats על כל המחשב שלי עושה עכשיו. שום דבר לא מופיע על המסך, את כונני דיסקים אל תפתח וכאשר אני לוחץ על מתג ההפעלה כדי להפעיל את המחשב כבוי הוא לא כבה. יש לי, בשלב זה, אין מושג מה לעשות הלאה כל עזרה יהיה מאוד מוערך. תודה, חואן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי משהו לא בסדר עם לוח האם, אם זה הרגל או לכבות את powersupply, אתה יכול להריח את המקור של בוער?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו אתה מבושל את CPU, כנראה משום שלא היה אוהד להחזיר על כראוי לאחר ניקו אותו.
| |||
| |||
| האם ישנה דרך להבין אם זה היה על לוח האם או מעבד כי יש פריד? האם לוח כמו קצת אור על זה כי thats על כל פנייה. כמו כן אני לא יכול להגיד איפה את הריח שבאו. |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות אותו מאז כשקניתי את מעריץ חדש זה בא עם איזה מין (חשבתי) תרמית להדביק אותה מתחת ללכת עם מעבד ואני בטעות משופשף קצת מחוץ אבל בכל מקרה ניסיתי את זה. Thats בטרם נתן זכות לשרוף את הריח. |
|
| |||
| |||
| זוהי ככל הנראה הסיבה היא כי כמו כל מה להסיר את המכונה. אתה עשית את הזכות כמו אבק תגרום למחשב כדי לא לחמם יותר מדי אלא לשים על ידי המאוורר בחזרה כהלכה את CPU שחון לנקודה שבה זה שורף. אתה צריך מעבד חדש. |
|
| |||
| |||
| מה היה CPU? אם הוא באמת הישן יש לך נחשבת גם לוח האם החדש |
|
| |||
| |||
| Its a פנטיום 4, 478 מספרי זיהוי אישיים ואני חושב המהירות היא 3.0 |
|
| |||
| |||
| האם אתה רוצה לקנות אחרת של אותו מעבד או לשדרג את המערכת? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| [בקשה] עזרה. Pak קבצים | lucyfer | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ב -1 ליולי 2009 05:03 |
| לבקש! - צ 'אט | mrberty | קהילה חדשות וצ 'אטים | 10 | 29 יוני 2009 00:39 |
| בקש Sig - גלגול כאן. | mrberty | דיון Off topic | 2 | ה -25 בחודש יוני 2009 08:52 |
| בקשת עזרה עבור המחשב | kodak | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 6 ינואר 2008 16:22 |
| שרשרת כלים | |
| |