![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, ir aš pradėti iš pradžių ... mano kompiuteryje buvo Utknięcie / užšalimo ne Windows prisijungimo ekranas, kad aš nusprendžiau, kad užsukti į vidų ir rado ventiliatoriaus CPU įtraukti į dulkes. Nes dabar mano kompiuteris dažnai perkaista aš nusprendžiau apsidrausti ventiliatoriaus CPU ir priimti visas dulkes nuo jo. Tačiau, kai aš jį paėmė iš jos taip pat atkreipė dėmesį į procesoriaus. Trumpai CPU turėjo daug savo Pins Sulenkto (kuri man teko tiesinti out) ir man teko pirkti naujus šiluminius Įdėti / tepalas / junginys. Aš taip pat nusprendė pradėti naują procesoriaus ventiliatorius. Kai aš ją grąžinti visų kartu kompiuteris įjungtas ir buvo Windows prisijungimo ekranas pakrovimo, o po to man kvapas kažkas dega ir kompiuteris išjungiamas. Dabartinė padėtis Aš nusipirkau naujus šiluminius pasta (aš naudoju vieną, kad atėjo su ventiliatoriaus CPU anksčiau) ir bandė again.This laiką prie kompiuterio, būtų įjungti, sirgaliai būtų pernelyg. Thats apie visus mano kompiuteris dabar. Nieko rodoma ekrane, diskų negali atidaryti ir kai aš spaudžiu mygtuką, norėdami išjungti maitinimo išjungti kompiuterį tai bus ne išjungti. Aš šiuo metu nežino, ką daryti toliau nors padėti bus labai dėkingi. Ačiū, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galbūt kažkas negerai su pagrindinės plokštės, jei ji įpratęs išjungti ar Maitinimo, galite šaltinis degimo kvapas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir jūs virti CPU, tikriausiai dėl to, ventiliatorius nebuvo atidėtas dėl tinkamai po to, kai jį išvalyti.
| |||
| |||
| Ar yra būdas išsiaiškinti, ar ji buvo motina laive arba procesoriaus, kad gavo kepti? Mama valdybos mažai šviesos dėl to, kad priklauso nuo to, thats all. Aš taip pat negalėjo pasakyti, kur kvapas atvyko. |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti jis, nes kai aš nusipirkau naują ventiliatorių jis atvyko koks nors (maniau) šiluminė įterpti po to eiti su CPU ir aš netyčia trinamas tolokai, bet išbandžiau anyways. Thats right, prieš tai davė impulsą kvapo. |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti priežastis, kaip tai yra viskas, ko jums pašalinti iš mašinos. Tu teisė kaip dulkės bus sukelti kompiuterio perkaitimas, bet neleis ventiliatorius Atgal teisingai CPU įkaitinta iki taško, kur ji dega. Jums reikės naujo procesoriaus. |
|
| |||
| |||
| kas buvo CPU? jei jis tikrai senas jūs laikoma nauja plokštė, taip pat |
|
| |||
| |||
| Jo Pentium 4, 478 Pins, ir manau, kad greitis yra 3,0 |
|
| |||
| |||
| Norite nusipirkti kitą to paties procesoriaus ar atnaujinti savo sistemą? |