![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, labi es ņemšu sāk no sākuma ... mana datora bija neizdosies / sasalšanas pie logiem pieteikšanās ekrānu tāpēc es nolēmu paskatīties iekšpusē un konstatēja, CPU ventilators uz putekļu. Tagad tā kā manu datoru bieži overheats es nolēmu izņemt CPU Fan un veic visus putekļus uz tā. Taču, kad es to noteikti arī izņēmis CPU. Īsumā CPU bija daudziem tās tapas izliekt (kas man bija iztaisnot out) un man bija nopirkt jaunu Thermal Paste / tauki / savienojumu. Es arī nolēma iegūt jaunu CPU ventilatoru. Kad man to visu atpakaļ kopā dators ieslēgts un atradās uz logiem pieteikšanās ekrānu iekraušana augšup un tad es smaržoja kaut dedzināšana un dators izslēgts. Pašreizējā situācija Es nopirku jaunu Thermal paste (man bija, izmantojot vienu, kas nāca ar CPU ventilatoru iepriekš) un mēģināja again.This laiku pie datora varētu ieslēgt, ventilatori būtu pārāk. Tas ir par visiem manā datorā nav tagad. Nekas parādās uz ekrāna, disk drives neatveriet un kad es nospiediet ieslēgšanas pogu, lai ieslēgtu datoru, izslēgtu tā nevar izslēgt. Es šajā brīdī nezina, ko darīt tālāk any help būtu ļoti appreciated. paldies, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iespējams, kaut kas nav kārtībā ar mātesplati, ja tas paradis izslēdziet vai powersupply, jūs varat avots smaržu dedzināšanu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā tu termiski CPU, iespējams tāpēc, ka ventilators netika nodota atpakaļ uz pareizi pēc tam, kad iztīra to.
| |||
| |||
| Vai ir veids, kā izdomāt, vai tas bija mātes kuģa vai CPU, kas ieguva cepts? Māte klāja, kā maz gaismas par to, ka kļūst par thats all. Arī es nevaru pateikt, ja smarža nāca no. |
|
| |||
| |||
| Tas varētu būt tā laika, kad es nopirku jaunu ventilatoru tas atnāca ar kaut kādas (es domāju) termiskās paste zem tā iet ar CPU un es nejauši berzēja daži izslēgts, bet izmēģināju anyways. Tas ir tieši pirms tā deva degt smaržu. |
|
| |||
| |||
| Tas varētu būt iemesls, jo tas nav viss, kas jums noņemta no mašīnas. Jūs labi kā putekļi radīs datoru pārkarsēt bet ne liekot ventilatoru atpakaļ pareizi CPU pārkarst līdz vietai, kur tas deg. Jums būs nepieciešama jauna CPU. |
|
| |||
| |||
| kāda bija cpu? ja tas tiešām ir vecs vai esat uzskatāms jaunu mātesplati, kā arī |
|
| |||
| |||
| Tā Pentium 4, 478 tapas un es domāju, ka ātrums ir 3.0 |
|
| |||
| |||
| Jūs vēlaties iegādāties citu no paša procesora vai uzlabot savu sistēmu? |
![]() |
|
| Bookmarks |