![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, I'll dobrze zacząć od początku ... mój komputer został utknięcie / zamrożenie na ekran logowania systemu Windows, więc zdecydowała się sprawdzić i znaleźć wewnątrz procesora wentylator pokryte pyłem. Teraz, ponieważ mój komputer często overheats postanowiłem wykupić CPU Fan i wykupienia wszystkich kurzu na jej temat. Jednak, gdy wziąłem go również wykupił procesora. W skrócie CPU miał wielu jej szpilek bended (które musiałem wyprostować się) i musiałem kupić nowy Termálne Wklej / smaru / złożonych. I postanowiła również uzyskać nowy wentylator procesora. Kiedy je wszystkie z powrotem razem komputer był włączony i na ekranie logowania Windows załadunku i ja coś smelled spalania i komputer wyłączony. Obecna sytuacja Kupiłem nowy Termálne wklej (byłem przy użyciu jednej, że razem z wentylatorem procesora przed) i próbował again.This czas na komputerze to włączyć, fani będą zbyt. Thats o moim komputerze nie teraz. Nic nie pojawia się na ekranie, dyski nie otwarte i kiedy nacisnąć przycisk zasilania, aby włączyć komputer off nie będzie wyłączyć. Mam w tym momencie nie ma pojęcia, co robić dalej pomocy byłoby znacznie docenione. dziękuję, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ewentualnie jakiś problem z płytą główną, jeżeli wont wyłączyć lub powersupply, można zaopatrywać się w zapach spalania?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like you gotowane CPU, prawdopodobnie dlatego, że wentylator nie wróci na właściwie po to czyszczone.
| |||
| |||
| Czy istnieje sposób, aby dowiedzieć się, czy to była matka pokładzie lub procesora, że dostał smażone? Matka pokładzie nieco światła na to, że włącza thats all. Również nie mogę powiedzieć, gdzie zapach pochodzi z. |
|
| |||
| |||
| Może być to od kiedy kupiłem nowy wentylator to razem z pewnego rodzaju (myślałem) termicznej pod wklej go, aby przejść z CPU i przypadkowo wyłączyć niektóre wcierać, ale próbował go anyways. Thats right, zanim oddał palą zapachu. |
|
| |||
| |||
| To może być przyczyną, jak to wszystko można usunąć z komputera. You did prawa jak kurz spowoduje komputerem przepalać ale nie oddanie wentylatora procesora powrót poprawnie przegrzanych do punktu, gdzie oparzenia. Potrzebny jest nowy procesor. |
|
| |||
| |||
| jaka była cpu? jeśli jest to naprawdę starych Pan uznany za nową płytę, jak również |
|
| |||
| |||
| Jego Pentium 4, 478 kołków i myślę jest prędkość 3,0 |
|
| |||
| |||
| chcesz kupić innego z tego samego procesora lub uaktualnić system? |
![]() |
|
| Zakładki |